19 / 05 / 2024

İzmit Kervan Otel devredildi

İzmit Kervan Otel devredildi

İzmit’in tanınmış esnaflarından Refik Ataman Kerpe Kervan Otel’i devralarak turizm sektörüne girdi. Tatil amaçlı geldiği Kerpe’yi çok sevdiği için bu girişimde bulunduğunu söyleyen Ataman, sektörde oldukça iddialı olduklarını vurguladı.

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

İzmit butik otel ihalesini Apex İnşaat kazandı!

İzmit Belediyesi tarafından açılan butik otel kiralama ihalesi dün gerçekleşti. Düzenlenen ihaleyi Apex Ticaret firması kazandı.

Irmak Grup 450 yıllık Kervan Saray’ı otel olarak inşa edecek!

İstanbul Başakşehir’de 650 konutluk proje yapan Irmak Grup, Küçükçekmece Gölü yanında bulunan tarihi Kervan Saray’ı yeniden inşa edecek. Saray yapıldıktan sonra iş oteli olarak kullanılacak.

İzmit Ramada Plaza Otel merkezde otel inşa edecek!

Kentimizin önde gelen konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartmanın büyük bölümünü satın aldı.

Ramada Plaza Otel İzmit'te otel inşa edecek!

Konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartma’nın büyük bölümünü satın aldı. Birkaç dairede anlaşmazlık yaşayan Ramada’nın bütün daireleri satın aldıktan sonra binayı yıkarak yerine otel inşa edeceği öğrenildi.

İzmit Kervan Otel devredildi!

İzmit’in tanınmış esnaflarından Refik Ataman Kerpe Kervan Otel’i devralarak turizm sektörüne girdi. Tatil amaçlı geldiği Kerpe’yi çok sevdiği için bu girişimde bulunduğunu söyleyen Ataman, sektörde oldukça iddialı olduklarını vurguladı.

Marmaris'te 2.7 milyon TL'ye icradan satılık otel

Marmaris 1. İcra müdürlüğü Armutalan'daki Ladik Park Otel'i satışa çıkardı.

The Marmara Hotels New York'ta ikinci bir otel açacak!

The Marmara Hotels & Residences Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan New York'ta ikinci bir otel açacaklarını belirtti

Ant Yapı, İstanbul ve İzmir'de otel yapacak

`Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firması' sıralamasına bu yıl ilk kez, ama oldukça yüksek bir sıralamadan; 70'incilikten giren Ant Yapı, iki otel yapma kararı aldı

The Marmara Grup, New York'ta otel arıyor!

The Marmara Grup, New York'ta ikinci bir otel arayışı içinde olduklarını açıkladı

 

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan butik otel olacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiralanan Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan, butik otel konseptiyle yeni yılda hizmete açılacak

İzmit Kervan Otel devredildi Haberi

İzmit Kervan Otel devredildi

İzmit’in köklü esnaflarından Ataman Otomotiv’in sahibi Refik Ataman, Kerpe sahilinde Kervan Otel’i devralarak turizm sektörüne adım attı. 25 yıl boyunca İzmit Galericiler Sitesi’nde Ataman Otomotiv’in işletmeciliğini yapan Ataman, bunun yanı sıra Kerpe’nin en ünlü otellerinden Kervan Otel’i devralarak turizm sektöründe de kendisini gösterdi. Her yıl tatil amaçlı geldiği Kerpe’yi çok sevdiği için bu girişimde bulunduğunu söyleyen Ataman, sektörde oldukça iddialı olduklarını vurguladı.  


DENİZE SIFIR 

Orman ve denizle iç içe olan Kerpe’de 500 metrekare alanda 18 odasıyla hizmet veren Kervan Otel, yarım pansiyon, tam pansiyon ve sabah kahvaltı şeklinde her bütçeye uygun olarak hizmet veriyor. Denize sıfır olan otel kapalı ve açık restoranları ile deniz manzarası eşliğinde müşterilere keyifli bir tatil seçeneği sunuyor. Ayrıca 12 ay boyunca hizmet verdiklerini söyleyen Ataman,...