19 / 05 / 2024

Refik Ataman

Refik Ataman

İzmit’in tanınmış esnaflarından Refik Ataman Kerpe Kervan Otel’i devralarak turizm sektörüne girdi. Tatil amaçlı geldiği Kerpe’yi çok sevdiği için bu girişimde bulunduğunu söyleyen Ataman, sektörde oldukça iddialı olduklarını vurguladı.

Nadir Ataman'dan sahra hastanesi açıklaması! 

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda kurulacak hastanenin inşaatının havalimanı arazisinde değil bitişindeki 52 bin metrekarelik alanda başladığını ifade etti...

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Refik Tartar belediyeye ait arazi hisselerinden 15 gayrimenkul aldı!

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar'ın 27 gayrimenkulü gündeme bomba gibi düştü. Tartar, belediyeye ait arazi hisselerinden 15 gayrimenkul edindi. 

Refik Yılmaz: Gemlik taşınmıyor, dönüşüyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in yıkılacağına dair ortaya atılan iddialara sert tepki göstererek, "Gemlik'i yıkmıyoruz, yerinde dönüşümü alan bazlı değil bina bazlı olarak gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Ataman Deniz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ataman Deniz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Bülent Ataman ve Onur Karahan ortaklığında kuruldu.

Yönetmen Kutluğ Ataman'a iki mimari ödül!

Yönetmen Kutluğ Ataman, Erzincan'da 15 bin metrekarelik ormanlık alanına Palanga Kuş Korusu kurdu. Ataman, uluslararası iki mimari ödülle gündeme geldi.

Kutluğ Ataman'ın Erzincan'daki evine iki ödül!

Ünlü yönetmen Kutluğ Ataman’ın Erzincan’da kurduğu Mehmet Ali Bey Palangası’nın içine yapılan Erginoğlu & Çalışlar imzalı ev, iki uluslararası mimari ödüle layık görüldü.

Refik Yılmaz: Bursa'yı emlakçılar planlamış!

Bursa Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgedeki yapılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ''Plansız şehirleşmenin cezasını hep birlikte çekiyoruz. Yakın geçmişimize kadar şehirleri plancılar değil, emlakçılar planlamışlar" diye konuştu.

Kutluğ Ataman'ın içi stüdyolu dairesi!

Kutluğ Ataman, Erzincan’da içinde stüdyo da bulunan bir ev inşa ettirdi. İşte yönetmenin ‘KA House’ adını verdiği evi..

Deniz GYO Ataman Turizm ile Bodrum'da proje başlayacak!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Ataman Turizm ile Bodrum'da proje başlayacak.

Tuzla Ahmet Refik İlkokulu yenilendi!

Tuzla Belediyesi, Fatih Mahallesi’ndeki Ahmet Refik İlkokulu’nun tüm birimlerini yeniledi. Okula yeni kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından gerçekleştirildi.

Refik Eryılmaz: Taşınmaz satışı Samandağ'ın sorunlarını çözmez!

24. dönem CHP Hatay Milletvekili Av.Refik Eryılmaz, Samandağ Belediyesinin ihale usulü ile satmaya karar verdiği 34 parsel ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Siirt TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii açıldı!

Siirt merkezde 135'inci cami olan TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı. TOKİ tarafından yaptırılan Hacı Refik Kızılay Camii, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Evren Mahallesi TOKİ Sosyal binaları bölgesinde hizmete girdi.

Refik Ataman Haberi

Refik Ataman

İzmit’in köklü esnaflarından Ataman Otomotiv’in sahibi Refik Ataman, Kerpe sahilinde Kervan Otel’i devralarak turizm sektörüne adım attı. 25 yıl boyunca İzmit Galericiler Sitesi’nde Ataman Otomotiv’in işletmeciliğini yapan Ataman, bunun yanı sıra Kerpe’nin en ünlü otellerinden Kervan Otel’i devralarak turizm sektöründe de kendisini gösterdi. Her yıl tatil amaçlı geldiği Kerpe’yi çok sevdiği için bu girişimde bulunduğunu söyleyen Ataman, sektörde oldukça iddialı olduklarını vurguladı.  


DENİZE SIFIR 

Orman ve denizle iç içe olan Kerpe’de 500 metrekare alanda 18 odasıyla hizmet veren Kervan Otel, yarım pansiyon, tam pansiyon ve sabah kahvaltı şeklinde her bütçeye uygun olarak hizmet veriyor. Denize sıfır olan otel kapalı ve açık restoranları ile deniz manzarası eşliğinde müşterilere keyifli bir tatil seçeneği sunuyor. Ayrıca 12 ay boyunca hizmet verdiklerini söyleyen Ataman,...