05 / 05 / 2024

Keşan Dörtyol Kavşağı imarı son durum

Keşan Dörtyol Kavşağı imarı son durum

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından köprülü olarak yeniden düzenlenen Dörtyol Kavşağı'nın imar planına, Keşan Belediye Meclisi tarafından CHP ve MHP’li üyelerin karşı oyuyla onay verilmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Edirne Keşan'daki TOKi konutlarının akıbeti TBMM'de!

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

İntema İnşaat'tan 'olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri' açıklaması!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri" başlıklı 8. maddesi gereğince; İntema İnşaat'ın kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.

TSKB GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketliliği açıklaması!

TSKB GYO'nun pay fiyatındaki olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor...

TSKB GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

TSKB GYO'nun pay fiyatındaki olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında,  şirketin nezdinde Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'ne göre, kamuya açıklanmamış herhangi özel bir durum bulunmuyor.

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kentsel dönüşüm' çağrısı!

"Okullardan Yarınlara" programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kentsel dönüşüm' çağrısı yaptı. Erdoğan, “Benim sizlerden ricam şu, deprem riski yüksek alanlara öncelik vermenizdir'' diye konuştu.

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Çalıştayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekiplerinin hazır olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı yaptı... 

İhlas Gayrimenkul'den olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

İntema İnşaat olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama A.Ş., olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Keşan Dörtyol Kavşağı imarı son durum Haberi

Keşan Dörtyol Kavşağı imarı son durum

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından köprülü olarak yeniden düzenlenen Dörtyol Kavşağı'nın imar planına, Keşan Belediye Meclisi tarafından CHP ve MHP’li üyelerin karşı oyuyla onay verilmedi. Keşan Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Özcan, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün imar ve onaylı projesi olmadan kavşağın ihalesini yaptığını belirtirken, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, Karayolları'nın 'kaçak kavşak' yapmasının söz konusu olamayacağını savundu. 


Keşan'da, İstanbul-Çanakkale, İstanbul-İpsala, İpsala-Çanakkale, Çanakkale-Edirne ve Edirne-İpsala bağlantılarını sağlayan Dörtyol Kavşağı, araç trafiğinin rahatlatılması ve trafik kazalarının önlenmesi amacıyla Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihaleyle taşeron bir firmaya verilip projelendirilerek, geçen yıl Nisan ayın başlatılan çalışmalarla köprülü olarak yeniden düzenlendi. Karayolları Genel Müdürlüğü, düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla Keşan Belediyesi'ne imar planı önergesi gönderdi. Önerge, geçen Perşembe günü düzenlenen Keşan Belediye Meclisi Toplantısı'nda...