06 / 05 / 2024

Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Salim Çevik Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Toplantının hemen ardından basın mensuplarının karşısına geçerek bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenler’de yapıldı

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Yalçın ve Önder Köse ortaklığında kuruldu.

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Taşkıran tarafından kuruldu.

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

Keşan'da tarım arazilerinin işletilmesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı bir köydeki tarım arazilerinin işletilmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Salim Çevik Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; -Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi, Belediye Caddesi, Beylicium AVM No:22 Kat:2...