28 / 04 / 2024

keşan imar planları

keşan imar planları

Keşan Belediyesi, imar plan değişikliğine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Keşan Belediye Meclisi toplandı!

Edirne Keşan Belediye Meclisi toplandı. Keşan Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısının 1. Oturumu 5 Haziran 2014 Perşembe günü gerçekleştirildi. Özcan, gündeme ilave edilen maddeler olduğunu belirtti ve bunları oylamaya sundu.

Limonlu Bahçe Konakları projesinin inşa edileceği arazinin imar planları durduruldu!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de eski Netaş arazi şeklinde bilinen yaklaşık 190 bin metrekarelik alanı konut ve ticaret imarına açan imar planlarının yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Hükümet 10 ilde bulunan taşınmazların imar planlarını değiştirdi ve satışını onayladı! İşte o iller

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 ilde bulunan 17 taşınmazın imar planlarını değiştirdi ve satış işlemlerini onayladı. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte o iller ve satışı yapılan mülkler...

İmar planları yerli otomobillere göre düzenlenecek!

2022'de seri üretime geçmesi beklenen yerli otomobiller, imar planlarını da değiştirecek. Sabah Gazetesi ve A Para’nın düzenlediği 3. Türkiye 2023 Zirvesi'ne konuşan Murat Kurum, imar planlarının artık yerli otomobile göre şekilleneceğini açıkladı. 

Kanal İstanbul'un imar planlarıyla neler değişti?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Çılgın Proje' olarak açıkladığı Kanal İstanbul projesinde vatandaşların itiraz ettiği planlar bugün askıdan inecek. Peki Kanal İstanbul'un imar planlarıyla neler değişecek?

Olimpos imar planlarına tepki: Kaçak yapılaşma yasallaşacak!

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki köklü tarihe ve eşsiz doğaya sahip Olimpos için hazırlanan imar planlarıyla ilgili konuşan Antalya Kent İzleme Platformu, "Bu uygulama kaçak yapılaşmaları yasallaştırmaktan ibaret bir düzenlemedir" dedi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, imar planlarıyla ilgili yönetmelik çıkarabilecek!

TBMM Genel Kurulunda, Ekonomiye ilişkin ‘torba teklifi’nin 20 maddeden oluşan birinci bölümü kabul edildi. Kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgeleriyle ilgili imar planlarının projelendirmelerine Kültür ve Turizm Bakanlığı yönetmelik çıkarabilecek…

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Keşan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında düzenlenen Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı'nda imar planları görüşüldü.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları onaylandı!

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları için olağanüstü toplanıyor!

Antalya Muratpaşa Kırcami'nin imar planları için olağanüstü 13 Temmuz Cumartesi saat 10.00'da toplanıyor.

Kayabaşı Millet Bahçesi’nin imar planları onaylandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Kasım 2018 günü açılışını gerçekleştirdiği Türkiye'nin ilk millet bahçeleri arasında yer alan Başakşehir Kayabaşı Millet Bahçesi’nin imar planları onaylandı.

keşan imar planları Haberi

keşan imar planları

Keşan Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çok amaçlı pazaryeri kompleksindeki konferans ve tiyatro salonundaki toplantıya, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, şehir plancıları Okan Erkılıç, Birgül Ekşi, Güliz Uslu Ergenler, Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sebahattin Eren ve vatandaşlar katıldı.


Helvacıoğlu, yaptığı konuşmada, Özel Keşan Hastanesi ile Enez Kavşağı arasında kalan ticari alanda yan yolun ana yola çıkış eksikleri bulunduğunu belirtti.


Planların son halini alırken yan yollardan ana yola çıkış bırakılmasının esnafların talepleri olduğunu aktaran Helvacıoğlu, "Biz de Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın talebi olarak bunu Keşan Belediyesine resmi olarak ileteceğiz. İmar planları Keşanımız için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.


Toplantıda, imar planları ile bir aylık askı süresinin 28 Ağustos’ta dolacağı, vatandaşların 28 Ağustos'a kadar itirazlarını Keşan Belediyesi İmar ve...