15 / 05 / 2024

keşan meydan projesi

keşan meydan projesi

TMMOB (Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği) İstanbul Büyükkent Şubesi Keşan Temsilcilik Başkanı Mimar Hasan Savranoğlu yaptığı açıklamada: Keşan Belediyesi tarafından yapılması düşünülen meydan projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

TOKİ Edirne Keşan’da 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Keşan projesinde kaç konut yapılacak? Sosyal konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Keşan 2022 sosyal konut projesi...

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Edirne Keşan Beyendik başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan Beyendik projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Edirne Keşan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvurusu!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesi toplamda 456 adet daireden meydana geliyor. Projedeki 1 adet daire için başvuru dönemi için geri sayım başladı.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu başvuruları!

456 konutluk TOKİ Edirne Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu projesindeki 2 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu başvuruları...

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvurusu!

456 adet daireden meydana gelen TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesi kapsamında yer alan 1 adet konut için başvurular 24 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir başvuru!

Toplamda 240 aya varn vade sağlanan projede 2 adet daire satışta. İşte TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir başvuru...

TOKİ Keşan Beğendik alt gelir fiyat!

TOKİ Keşan Beğendik alt gelir fiyat listesine göre 85 bin 401 TL'den başlıyor. Projede 240 aya varan vde imkanı bulunuyor.

Keşan Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi'nde 11 dükkan teslim edildi!

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün yaptığı açıklamada, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nin içerisinde bulunan 11 şahıs dükkânının anahtarlarının teslim edildiğini söyledi.

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir başvuru!

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir başvuru işlemleri 24 Ağustos'ta başlayacak. Projede ev fiyatları 85 bin 401 TL'den başlıyor.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu başvuruları!

456 konutluk TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu projesndeki 2 konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu başvuruları...

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuru!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesinde yer alan 456 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları ne zaman?

keşan meydan projesi Haberi

keşan meydan projesi



TMMOB (Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği) İstanbul Büyükkent Şubesi Keşan Temsilcilik Başkanı Mimar Hasan Savranoğlu yaptığı açıklamada: Keşan Belediyesi tarafından yapılması düşünülen meydan projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 


Keşan'ın nüfusunun her geçen gün arttığını hatırlatarak, sözlerine başlayan Savranoğlu, "Nüfusu artan ve şehir havasına giren yerleşimlerin meydanlara ihtiyacı vardır. Belediye Başkanımızın da, bu düşünceyle hareket etmiştir. Bu konuda, Keşanlı mimarlardan da görüşler alındı. Hazırlanan projelerde, halkın sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde bir meydan projesi yapılması düşünülmüştür.  Amaç: Keşan'da ihtiyaç olan bir meydanın yaratılmasıdır. Adalet Sarayı, yeni bir belediye binası ve konutlar nasıl ihtiyaçsa. meydanda şehrin bir ihtiyacıdır. Yola çıkış bizce doğrudur." dedi.  Hasan Savranoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hazırlanan 3 projeden biri beğenilerek, uygulamaya geçilecektir. Hazırlanan her projesinin kendi içerisinde eksiği ya...