08 / 05 / 2024

Keşan Tekstil Fabrikası

Keşan Tekstil Fabrikası

T.C. Keşan İcra Müdürlüğü, Edirne ili Keşan ilçesinde bulunan VGS Gömlek Tekstil San. Tic. A.Ş.'ye ait fabrika binasını 1 milyon 173 bin 880 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 02 Temmuz 2012 Pazartesi günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak

Keşan Belediyesi'nin eski binası ne olsun?

Keşan Belediyesi'nin yeni binasına taşınmasıyla birlikte eski belediye binasının akıbeti de ilçenin en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.

Edirne Keşan TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Keşan Beğendik 456 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet standart konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik alt gelir başvuru tarihi!

456 konutluk Edirne Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 3 adet konut mevcut hali ile satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Edirne Keşan Beğendik alt gelir başvuru tarihi..

TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir başvuruları bugün başlıyor!

240 adet dairelik TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir projesindeki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. Edirne Keşan Yenimuhacir TOKİ başvuruları bugün başlıyor

Edirne Keşan Yenimuhacir TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

240 konutluk TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılacak. Edirne Keşan Yenimuhacir TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları bugün başlıyor. 456 adet konutun yer aldığı projede yer alan bir adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir Alt Gelir Grubu başvuruları!

240 konutluk TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılacak. İşte, TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir Alt Gelir Grubu başvuruları...

TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir başvuruları!

240 adet dairelik TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir projesindeki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları ne zaman başlayacak?

456 konutluk TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesinin stoklarında yer alan adet konut için başvurular çok yakında başlayacak.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvurusu!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesi toplamda 456 adet daireden meydana geliyor. Projedeki 1 adet daire için başvuru dönemi için geri sayım başladı.

Kahramanmaraş Marmis Tekstil Fabrikası 66.4 milyon TL'ye satışta!

T.C. İstanbul 2. İflas Müdürlüğü, Kahramanmaraş Marmis Tekstil Fabrikası'nı satışa çıkardı. Fabrikanın makinelerle birlikte toplam satış bedeli 66 milyon 433 bin 606 TL olarak belirlendi.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuru tarihleri 2016!

1 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesinde başvurular için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuru tarihleri 2016...

Keşan Belediye Meclisi'nde imar kararları kabul edildi!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.Keşan Belediyesi İmar Müdürlüğü'nden gelen ve daha önce İmar Komisyonu tarafından görüşülerek uygun görülen Aşağı Zaferiye Mahallesi'ne üst geçit yapılması talebi de oybirliği ile kabul edildi.

Keşan Tekstil Fabrikası Haberi

Keşan Tekstil Fabrikası
Verilen ilan şöyle;

T.C. KEŞAN İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

DOSYA NO: 2012/42 Talimat

GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI


TAPU KAYDI;

1- Edirne İli, Keşan İlçesi, Yeniceçiftlik Köyü, 3 Pafta, 301 Parselde kayıtlı

13.800.0 m2 yüzölçümlü Tarla vasıflı taşınmazın tamamı HALİ HAZIR DURUMU. EVSAFI VE KONUMU;

1- 301 PARSEL : Edirne ili, Keşan ilçesi, Yeniceçiftlik Köyü, Köy Civarı mevkii, 301 parsel sayılı taşınmaz 13.800,00 m2.yüzölçümlü TARLA vasfındadır. Yeniceçiftlik köyü, Köy Civarı mevkii, 301 parsel, Keşan belediye ve Mücavir alan sınırları dışında, köy yerleşik alanı yakınında kalmaktadır. Hali hazır durum itibariyle, 301 parsel taşınmaz üzerinde VGS GÖMLEK TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. adı ile kurulu, betonarme ve çelik karma sistem olarak inşa edilmiş, tek katlı, 7.70 mt. Yüksekliğinde iç hacimli, mozaik döşeme kaplamalı, pvc kapı pencere doğramalı, polisten dolgulu...