23 / 07 / 2024

KESİAD dev bayrak projesi

KESİAD dev bayrak projesi

KEMALPAŞA Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KESİAD) vatan savunmasında şehit düşen asker ve polisler için, Atatürk'ün, Kurtuluş Savaşı'nda İzmir'e baktığı yer olan Belkahve'ye yaptırmak istediği dev bayrak projesi, SİT kurulu tarafından uygun bulunmadı.

Milli Emlak'tan 8 adet dev arazi ve 20 adet lüks daire satışı...

Milli Emlak, uygun fiyatlı arsa ve konut satışları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Milli Emlak tarafından belirtilen illerde yaşayan vatandaşlara güzel haber. 8 adet dev arazi ve 20 adet lüks daire satışa çıkarıldığı kaydedildi. 

Hakmar’da 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

Hakmar’dan dev indirim müjdesi geldi. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

Demir ve bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları temmuzda en altın çağını yaşadı. Demir cevheri vadeli fiyatlarının artması hurda fiyatlarını da etkiledi. Demir ve bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

'Doların güçlenmek için alanı var' diyen dev kurum olacakları peş peşe açıkladı! Doları olan yaşadı!

Goldman Sachs Group doların  güçlenmek için alanı var diyerek dolardaki yükselişlere değinerek olacakları peş peşe çaıkladı. Doları olan yaşadı.

Bakanlık'tan dev bir adım geldi! Bunu yapanlar bundan sonra yandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kayıt dışı ekonomiyle ilgili çok önemli bir adım geldi. Bakanlık kayıt dışı ekonomiye yönelik sert tedbirler alacak. Kayıt dışı ekonominin büyük ölçüde önüne geçilmesi hedefleniyor.

İş Bankası'ndan dev adım! Bu koşulları sağlayanlara kredi verecekler

İş Bankası tarafından işletmelere yönelik kredi kampanyasında dev bir adım atıldı. İş Bankası çevreci bir odakla çalışan işletmelere kredi sağlamaya karar verdi.

Bursa'daki dev arazi TOGG'a bedelsiz 49 yıllığına devredildi

Türkiye'nin ilk yerli üretim otomobili olacak olan TOGG'un yollara çıkmasına kısa bir süre kaldı. Hükümet aracın piyasaya güçlü bir şekilde girmesi için önce elektrikli araçlardan alınan ÖTV oranını düşürmüştü. Bu adımın ardından firmaya dev arazi 49 yıllığına bedelsiz tahsis edildi.

Tarım Kredi Kooperatifi'nden dev indirim! Kaçırılmayacak kampanya için sayılı günler! 27 Haziran 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasına adını kazımayı başaran Tarım Kredi Kooperatifi'nde dev indirimler bu haftada devam ediyor. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi tarafından yayımlanan aktüel katalogda bu ürünlerin fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Haziran 2022 Tarın Kredi Kooperatifi aktüel

Bugüne kadar atılan en büyük dolar adımı! Dengeler tamamen değişebilir

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle dünya üzerindeki ekonomik dengelerin yeni baştan tesis edilmesi için çalışmalar sürerken ABD'den dev dolar adımı geldi. Karar, Senato’da yapılan oylama ile 86’ya karşı 11 oyla onay aldı. Şimdiye kadar atılan en büyük adım olarak tarihe geçti.

A101'de Xiaomi Mi 11T Pro dev indirimle satışta! Bu kampanya kaçmaz! İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

A101, Xiaomi'nin en çok tercih edilen akıllı cep telefonları arasına adını yazdıran Xiaomi Mi 11T Pro'ya dev bir indirim yaptı! Bu kampanyayı sakın kaçırmayın! Peki A101'de Xiaomi Mi 11 T Pro fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için dev adım!

İzmir'in Konak ilçesinde Gültepe'nin ardından Beştepeler için de imar planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oybirliğiyle geçti. Alınan kararla kentsel dönüşümde büyük adım atılmış oldu. 

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

KESİAD dev bayrak projesi Haberi

KESİAD dev bayrak projesi

Kemalpaşa Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Öztaş, Belkahve'de yapılması planlanan, İzmir'in her yerinden görünecek olan 50 metre yükseklikte ve 150 metrekarelik dev Türk Bayrağı projesine SİT kurulu tarafından izin verilmediğini söyledi. Öztaş, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Gazi Mustafa Kemal'in Kurtuluş Savaşı'nda güzel İzmir'imize giriş noktası Belkahve'de bulunan Atatürk Anıtı yanma dikmeyi planladığımız 50 metre yükseklikte ve 150 metrekarelik dev Türk Bayrağı projesi ne yazık ki SİT kurulu tarafından uygun bulunmamıştır. Geçirdiğimiz bu sıkıntılı günlerde, birlikteliğimizi vurgulamak adına çok önemli gördüğümüz, hepimizin kutsalı, şanı şerefi Türk Bayrağı projemizin kabul görmemesini, inanın anlatmakta çok zorlanıyorum" diyerek verüen kararı uygun bulmadıklarını düe getirdi. 

Konuyla ilgili olarak gerekli mercilere başvuruda bulunacaklarını ifade eden Öztaş, "Bu konunun takipçisi olacağımıza emin olabilirsiniz....