04 / 05 / 2024

keskin gayrimenkul laleli

keskin gayrimenkul laleli

THK ile kurumun Laleli'deki tesisini 2055 yılına kadar kiralayan Keskin Gayrimenkul adlı şirket arasında, kira bedelinin döviz kuruyla ödenmesine yönelik ihtilaf yaşandı...

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 22 milyon 960 bin TL sermaye bedeli ile Altay Keskin tarafından kuruldu.

Adesan Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adesan Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tahsin Keskin tarafından kuruldu.

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

Ryl Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ryl Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Alpan Namlı, Ziya Keskin ve Ömür Aydın ortaklığında kuruldu.

Manifest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manifest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Şengelen, Altan Toy ve Harun Keskin ortaklığında kuruldu.

İk Keskinler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İk Keskinler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Keskin tarafından kuruldu.

Cek İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cek İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Cihan Keskin tarafından kuruldu.

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Keskin tarafından kuruldu.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Realistexpert Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Realistexpert Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Celalettin Ünal ve Ramazan Keskin tarafından kuruldu.

Keskinay Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinay Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Keskin tarafından kuruldu.

Mk Construction İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Construction İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Keskin tarafından kuruldu.

keskin gayrimenkul laleli Haberi

keskin gayrimenkul laleli

Türk Hava Kurumu (THK) ile kurumun Laleli'deki tesisini 2055 yılına kadar kiralayan ve binayı yüksek meblağlı yatırımla 5 yıldızlı bir otel haline getiren iş insanı Recep Ercan Keskin'e ait Keskin Gayrimenkul Turizm Yatırım adlı şirket arasında, kira bedelinin döviz kuruyla ödenmesine yönelik ihtilaf yaşandı. 

THK'nın avukatı Elif Kaya Öngür'ün kiracı şirkete gönderdiği ihtarnamede, kiracı şirkette birleşme yaşandığı belirtilerek, Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) 157. maddesi gereği kira alacaklarının teminata bağlanması talep edildi. 

Dolar cinsinden teminat mektubu

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kiracı işletmenin, Laleli'deki taşınmazı 1 Temmuz 2005 tarihli kira sözleşmesi uyarınca kiracı sıfatıyla kullandığı belirtilen ihtarnamede, kira sözleşmesinin 8. ve 9. maddelerinde, "kira sözleşmesine kiracı tarafından uyulmaması ya da sözleşmenin feshi nedeniyle doğabilecek kira bedeli, amortisman, faiz, cezai şart, tazminat gibi...