18 / 05 / 2024

Keskinler ISC

Keskinler ISC

Keskinler ISC İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mücahid Keskin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da Aser İş Hanı Avcılar'da kuruldu.

İk Keskinler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İk Keskinler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Keskin tarafından kuruldu.

ISC Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

ISC Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Günnur Gülbudak Kısa ve Uğur Kısa tarafından kuruldu. 

Keskinler Akustik Ses Yalıtım Kaplamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinler Akustik Ses Yalıtım Kaplamaları Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erol Keskin tarafından kuruldu.

Ankara-Kahramankazan yolu ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş 3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor." diye konuştu.

İsc Otomotiv Tekstil Medikal İnşaat Gıda Temizlik Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsc Otomotiv Tekstil Medikal İnşaat Gıda Temizlik Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi İsmet Çetin tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Keskinler ISC İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinler ISC İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mücahid Keskin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da Aser İş Hanı Avcılar'da kuruldu.

Total Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Total Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Limited Şirketi, Seyfi Demiriz, Hasan Hüseyin Döveç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da Keskinler İş Hanı, Ümraniye'de kuruldu.

İSC İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İSC İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkan Yaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mart 2014 tarihinde Ataşehir, Uphill Towers'ta kuruldu.

Keskinler İzolasyon Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinler İzolasyon Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin liralık sermaye ile 9 Ekim 2013 Kurtköy Mahallesi Ankara Caddesi No:339 adresinde kuruldu...

Keskinler ISC Haberi

Keskinler ISC

Keskinler ISC İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mücahid Keskin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. 


Keskinler ISC İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her Türlü Malın Alım, Satım, İthalat, İhracat Ve Komisyonculuğunun Yapılması. 2- Konusu İle İlgili Marka İhtira Beratı, Patent, Lisans Tescil Ettirmek, Satın almak, Devretmek. 3- Konusu İle İlgili Her Türlü Malı, Ticari, İdari, Tasarruf Ve Faaliyette Bulunmak, Şirket Kurmak Ve Kurulacak Şirketlere Ortak Olmak. 4- Konusu İle İlgili Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Makina Ve Tesis Almak, Gayrimenkul İktisap, Devir, Ferag, Kiraya Almak Vermek, Fabrika Tesis Ve İdare Binası İnşa Etmek, Tevhit, İfraz Ve Kat İrtifakı Yapmak, Her Türlü Menkul, Gayrimenkul, Nakil Vasıtaları Satın Almak, Çalıştırmak,...