04 / 05 / 2024

Keskinler ISC İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinler ISC İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinler ISC İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mücahid Keskin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da Aser İş Hanı Avcılar'da kuruldu.



Keskinler ISC İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mücahid Keskin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. 


Keskinler ISC İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her Türlü Malın Alım, Satım, İthalat, İhracat Ve Komisyonculuğunun Yapılması. 2- Konusu İle İlgili Marka İhtira Beratı, Patent, Lisans Tescil Ettirmek, Satın almak, Devretmek. 3- Konusu İle İlgili Her Türlü Malı, Ticari, İdari, Tasarruf Ve Faaliyette Bulunmak, Şirket Kurmak Ve Kurulacak Şirketlere Ortak Olmak. 4- Konusu İle İlgili Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Makina Ve Tesis Almak, Gayrimenkul İktisap, Devir, Ferag, Kiraya Almak Vermek, Fabrika Tesis Ve İdare Binası İnşa Etmek, Tevhit, İfraz Ve Kat İrtifakı Yapmak, Her Türlü Menkul, Gayrimenkul, Nakil Vasıtaları Satın Almak, Çalıştırmak, Kiraya Vermek, Satmak, Kiralamak, Kara Taşımacılığı İle İlgili Motorlu Taşıtları, Bunların Aksam Ve Parçalarını Satın Almak, Satmak. 5- Konusu İle İlgili Şirket İşleri İçin İç Ve Dış Piyasalardan Uzun, Orta Ve Kısa Vadeli Kredi Almak. 6- Şirket Yukarıda Belirtilen Konulardan Başka İleride Lüzumlu Ve Faydalı Görülecek İşlere Girişebilmek İçin Müdür Ve Müdürlerin Teklifi İle Ortaklar Kurulunda Bu Yolda Karar Alındıktan Sonra Şirket Bu İşleri de Yapabilir.



Geri Dön