13 / 05 / 2024

Kestanelik Altın Gümüş madeni

Kestanelik Altın Gümüş madeni

Batı Anadolu Madencilik Sanayi tarafından Kestanelik Altın-Gümüş madeni ve zenginleştirme tesisi projesinin yapılması adına 24 Aralık 2014 günü saat 11:00'de Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.

'Altın alalım mı' diyenlerin beklediği yanıt İslam Memiş'ten geldi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Altın alalım mı' diyenlerin beklediği yanıtı verdi. Peki altın almak için doğru zaman mı? Altın alalım mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Altın alalım mı, satalım mı? sorusuna Mert Başaran'dan net cevap! Altını olan bunu yapsın! 

Para piyasalarıyla ilgili yorumlarıyla bilinen Mert Başaran'dan altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren açıklama geldi. Altın alalım mı, satalım mı?

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! 'Düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere seslendi! Harekete geçin!

Altın piyasasında hareketlilik devam ederken yatırımcılar altın almak için doğru zaman olup olmadığını araştırıyor. İslam Memiş, altım fırsatı için yatırımcıları uyardı, harekete geçin...

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş rakam verdi! Gram altının geleceği seviye netleşti!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekor kırarken, haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları gerilerken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu araştırırken İslam Memiş'ten gram altın için net rakam geldi. İşte gram altının geleceği seviye...

Gram altın fırladı! Altın borcu olan yandı! İslam Memiş 'altın alamayan gümüş alsın' dedi!

Son dakika altın fiyatları bugün resmen fırladı. Gram altın 2 bin 600 TL olurken İslam Memiş altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Altın alalım mı? sorusuna İslam Memiş'ten net yanıt! Kuyumcuya gitmeden önce acilen bakın!

Altın, yeni güne değer kaybı ile başladı. Altın fiyatları düşerken, yatırımcılar ''altın alalım mı?'' sorusuna yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş ise yatırımcıları uyararak, altının yönünü açıkladı.

Altın alalım mı? Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 28 Mart 2024 altın fiyatları

28 Mart 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki altın alalım mı? Altın fiyatları kaç lira? 28 Mart 2024 altın fiyatları.

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Gümüş bugünden sonra böyle olacak! Hemen bakın!

Altın uzmanı İslam Memiş gümüş ile ilgili önceki açıklamalarında çarşamba gününe dikkat çekerek dikkat etmeleri konusunda uyarmıştı. Peki Bugünden sonra sonra gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Altın alım satımında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! O gram altınlar sahte!

Altın piyasasında sahteciliğin önüne geçebilmek için altın alım satımında, Darphane tarafından yeni bir dönem başlatılıyor.

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

Altın yükseliş trendine devam ediyor. Rekora doymayan altın fiyatları yükselişe devam ederken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu merak ediyor. İslam Memiş, yatırımcılara yapılması gerekeni söyleyerek rakam verdi.

Kestanelik Altın Gümüş madeni Haberi

Kestanelik Altın Gümüş madeni

Batı Anadolu Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından; Çanakkale İli, Lapseki İlçesi, Şahinli ve Kocabaşlar Mevkii'nde 58380 ve 58467 ruhsat numaralı sahalarda 'Kestanelik Altın-Gümüş Madeni ve zenginleştirme tesisi projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılımı Toplantısı'' yapılacaktır. 


Toplantı Yeri:Şahinli Köyü Kahvesi

Toplantı Yerinin Adresi: Şahinli Köyü, köy meydanı No:79 Lapseki/Çanakkale

Toplantı Tarihi: 24/12/2014

Toplantı Saati...