19 / 05 / 2024

Kestel aile parkı inşaatı

Kestel aile parkı inşaatı

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, yıllardır ilçe halkına hizmet veren parkın günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için hazırlanan projenin ihalesinin yapıldığını bildirdi.

Son dakika! Park alanlarına aile sağlığı merkezi yapılabilecek!

Park alanlarına "aile sağlığı merkezi" yapılmasına ilişkin düzenleme bugünkü 32060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Depremzede aile Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılmasını istiyor!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanında 2 çocuğu, 2 yeğeni ve annelerini yitiren Emine ve Hüseyin Bilgin Yücel çifti, alanın çocuk parkı olması için başvuru yaptı.

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Tekirdağ Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi 5 Mayıs'ta!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Zülfikar Ağa Parkı'nın yer aldığı alana inşa edilecek Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi yapılacak. İhale, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Onur Park Life Evleri 399 bin TL'ye!

718 konutun yer aldığı Onur Park Life, konumuyla öne çıkıyor. Aile konseptiyle yatırımcıların gözdesi hâline gelen projede 2+1 dairelerin satış fiyatı 399 bin liradan başlıyor.

Zonguldak Alaplı'da amfi tiyatro inşa ediliyor!

Alaplı Belediyesi’nin Taşbaşı-Erdemyuva dolgu alanı üzerindeki Sahil Aile Park’ta yapımına başladığı amfi tiyatro inşaatı ve çevre düzenleme çalışmaları gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Kestel Bölge Parkı açıldı!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarına hızla devam eden Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’e kazandırılan ‘Bölge Parkı’, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Sultan Park Evleri! Akyapı İnşaat'tan yeni proje!

Akyapı İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Murat ERGÜN Sultangazi Bölgesinde aile oturumcusu için planladıkları ve geliştirilme aşamasında olan Sultan Park Evleri projesi için basın ile ön bilgi paylaştı.

İzmir Palmiye Park Fiora tanıtıldı!

Palmiye Park, İzmir'in en çocuk ve çocuklu aile dostu sitesini yapacak. Ulukent’te inşa edilecek Palmiye Park Fiora’nın tanıtımı Oyuncu Anne Şermin Çarkacı’nın semineriyle yapıldı.

Nilüfer Demirci'ye park ve aile sağlığı merkezi müjdesi!

‘Başkan Burada’ projesi kapsamında makamını Demirci Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Demirci mahallesi sakinlerine park ve aile sağlığı merkezi müjdesi verdi.

Mebuskent'e evcil hayvan parkı yapılacak!

Türkiye’nin yeşil alanı en büyük konut projesi olan Mebuskent yerleşkesi içindeki evcil hayvan parkında her aile sorunsuz biçimde kendi hayvanını besleyip barındırabilecek.

15 bin metrekarelik Kestel Aile Parkı yenileniyor!

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, yıllardır ilçe halkına hizmet veren parkın günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için hazırlanan projenin ihalesinin yapıldığını bildirdi.

Kocaeli Vadi Park'ta 140 aile mağdur!

Biriktirdikleri paralar veya kredilerle Kocaeli Vadi Park'tan ev alan 140 aile, inşaat sahiplerinin ortadan kaybolmasıyla iskan sorunu yaşıyor. Aileler, her an evlerinden çıkarılma korkusu yaşıyor

Kestel aile parkı inşaatı Haberi

Kestel aile parkı inşaatı

15 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan aile parkta başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, yıllardır ilçe halkına hizmet veren parkın günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için hazırlanan projenin ihalesinin yapıldığını bildirdi. 


Kestel Aile Parkı'ndaki yenilemenin 190 gün süreceğini belirten Acar, “Mevcut oyun grupları ve kamelyalar, parke ve yürüyüş yollarımız tamamen yenilenecek. Süs havuzları oluşturulacak, sosyal ve kültürel etkinlerin gerçekleştirilebileceği bir anfi tiyatro oluşturulacak. Arkatlı yol çalışması hayata geçirilerek aile parkımızdaki çalışmalar tamamlanmış olacak. Proje tamamlandığında parkımız eskisinden daha fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapacaktır” dedi.


Bursa...