08 / 07 / 2024

Kestel Belediyesi projeleri

Kestel Belediyesi projeleri

Kestel'e Belediye tarafından 12 derslikli okul yapılacak. Okulun protokolü Vali Münir Karaloğlu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ve İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya arasında imzalandı.

Türkiye'deki kentsel dönüşüm projeleri dünyaya örnek oluyor!

Moğolistan'ın ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm projelerindeki bir ekip, depreme dayanıksız olan toplamda 60 bin konutu yüzde 99 uzlaşma oranıyla yenileyen Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak bilgi aldı. 

Bursa'da 3 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihe hemen bakın! 

Bursa ili Kestel Belediyesi, Bursa ili, Kestel ilçesi, Başköy Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 50 peşin, kalanı 3 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Kestel'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Bursa Kestel'de 5 taksitle, KDV'den muaf 2 atölye satılıyor!

Bursa ili Kestel Belediyesi, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahallede yer alan 2 adet asma katlı atölyeyi 5 taksit fırsatıyla satıyor. İşte fiyat ve tüm merak edilenler...

Kestel Belediyesi Bursa'da taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Kestel Belediyesi'nden 42.5 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Bursa Kestel Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Başköy Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı 42 milyon 542 bin 552 TL'ye satıyor...

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Bursa Kestel'de 5.5 milyon TL'ye yapılan otel çürüyor iddiası!

Bursa'da Kestel Belediyesi'nin 2018'de yaklaşık 5,5 milyon TL harcayarak inşa ettiği 51 odalı otel çürüyor. CHP Kestel ilçe Başkanı Hatice Doğan, binanın Kestel halkının faydalanacağı bir şekilde değerlendirilmesini istedi. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Bursa Kestel otoparkı Eylül’de tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak Kestel’e kazandırılan katlı otopark ve pazar alanında inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor…

Kestel Belediyesi projeleri Haberi

Kestel Belediyesi projeleri


Kestel'e Belediye tarafından 12 derslikli okul yapılacak.  Okulun protokolü Vali Münir Karaloğlu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ve İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya arasında imzalandı. 

Kestel'in Esentcpe Mahallesi'nde bulunan Şehit İsmail Özbek İlkokulunun yanına yapılması planlanan 12 derslikli okulun 2015-2016 öğretim yılına yetişeceğini söyleyen Belediye Başkanı Yener Acar, "Bugüne kadar sayın valimize ilçemizdeki hayırsever vatandaşları getirip protokol imzalardık. Bugün ise belediye olarak yaptıracağımız okulun protokolünü imzalamak için buradayız. 

Esentepe'de Şehit ismail Özbek İlkokulunun yanma 12 derslikli okul yapacağım. 

Allah nasip ederse okulu 2015-2016 eğitim öğretim yılına yetiştireceğiz" dedi. 

Kestel Belediyesine teşekkür eden Vali Münir Karaloğlu, "Kestel gelişmekte olan ilçelerimizden biri. İlçe TOKİ konutları bulunmakta. Konutların içerisinde TOKİ tarafından yapılan Şehit Polis İsmail Özbek İlk vc Orta Okulu var. 

Yeni konutlar iskana açıldığı için...