16 / 05 / 2024

kestel tramvay durakları

kestel tramvay durakları

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bursaray Kestel hattının Cumalıkızık ve Gürsu istasyonları da ulaşıma açıldı. Cumalıkızık-Değirmenönü ve Gürsu istasyonlarının da açılmasıyla birlikte hattaki 6 istasyon seferlere açıldı...

Yaşanılır kentlere 25 milyon Euro destek!

Avrupa Birliği (AB), metro, metrobüs, tramvay duraklarını yaya ve bisiklet yollarıyla desteklenen şehirlerin yeni ulaşım projelerini hayata geçirmek için belediyelere 25 milyon Euro hibe verecek.

Gaziantep'te tramvay durakları genişletildi!

Gaziantep'te Gaziulaş tarafından işletilen tramvaylardaki duraklar büyütüldü ve vagon sayısı arttırıldı. Yapılan çalışmalarla daha konforlu ulaşım imkânı oluşturuldu..

Edirnekapı-Sultançiftliği tramvay hattında altgeçit inşaatı başladı!

Yolcu aktarma ve alt geçit tüneli inşaatı nedeniyle Karadeniz Mahallesi ile Mescid-i Selam durakları arasındaki tramvay seferleri, 20 Ağustos saat 23.00'ten itibaren 11 saat yapılamayacak. Bu sürede yolcular İETT otobüsleriyle taşınacak.

Gaziantep'teki tramvay durakları tamamlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, artan yolcu taleplerini karşılamak, kapasiteyi arttırmak ve yolculara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla iki tramvayı birbirine bağlıyor.

Gaziantep'te tramvay durakları uzatılacak!

Mevcut istasyonların ikinci tramvayın iniş-binişlerini sağlamak için durakları uzatma çalışmalarına başladı. 8 Temmuz 2016 tarihinden itibaren GAR-GAÜN arasında tramvay hizmetinin geçici süreyle hizmet verilmeyecek.

Gaziantep'teki iki tramvay hattı birleşiyor!

Kentteki en önemli sorunlardan trafik sıkıntısını en aza indirmek için çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tramvay duraklarındaki yolcu yoğunluğunu azaltmak için iki tramvayı birleştirme kararı aldı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

10 kilometre uzunluğundaki Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesi için bakanlığa başvuru yapıldı. 14 istasyonun belirlendiği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesi, Eminönü otobüs duraklarının hemen yanından başlayacak. İşte detaylar...

İpekböceği tramvayı Avrupa'da görücüye çıktı!

Durmazlar Holding, geliştirdiği yeni bir hafif raylı sistem aracı olan Green City ile Avrupa kentlerinin taşımasına talip. Durmazlar’ın hedefi, tramvay ve hafif raylı sistem araçlarından sonra Türkiye’nin ilk yerli metro aracını da üretmek

34BZ ve 34AS metrobüs durakları hangileri?

İETT, iki yeni metrobüs hattını hizmete açtı. Peki yeni metrobüs hatları hangi duraklar arasında çalışacak? 34BZ Beylikdüzü Zincirlikuyu metrobüs hattı hangi duraklar arasında hizmet verecek? 34AB Avcılar Söğütlüçeşme hattı hangi duraklardan geçecek?

Kestel'de asfalt hamlesi!

Kestel Belediyesi tarafından ilçede asfaltlama çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Yener Acar, imar planımızda yer alan fakat bugüne kadar açılmamış olan cadde ve sokakların hayata geçirilmesi için çalışmalar sürüyor dedi...

Zekeriya Özak: Kocaeli tramvay projesinin iptali söz konusu değil!

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, tramvay projesinin iptal edildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, “Uygulama projesinde sona geldi. Bu projenin ardından net bir karar verilecek” dedi.

ATM'li duraklar yaygınlaşıyor!

Baraka halinde bulunan taksi duraklarını kaldırarak yerlerine banka ATM'lerinin de yer aldığı modern duraklann yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, beğenilen bu durakların yaygınlaştırılması için ihale yaptı.

Kayseri'de modern taksi durakları yaygınlaşıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li modern taksi duraklarını yaygınlaştırıyor. Muhtelif yerlerdeki 8 adet ATM'li taksi durağının yapım işi ihale edildi. İhaleye toplamda 5 firma katıldı, sonuçlar henüz açıklanmadı.

kestel tramvay durakları Haberi

kestel tramvay durakları


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bursaray Kestel hattının Cumalıkızık ve Gürsu istasyonları da ulaşıma açıldı. 


Mimar Sinan- Orhangazi Üniversitesi, Hacıvat, Şirinevler ve Otosansit istasyonlarının ardından Cumalıkızık-Değirmenönü ve Gürsu istasyonları da hizmete açıldı. 9 kilometrelik Bursaray Görükle ve Emek hatlarının ardından hayata geçirilen 7 duraklı 8 kilometrelik Kestel hattının ilk 4 istasyonunun ardından Cumalıkızık/Değirmenönü ve Gürsu istasyonları’nda da yolculu seferler başladı. Arabayatağı istasyonundan itibaren 8 bin100 metrelik geliş gidiş hattın ilk 4 istasyonunu oluşturan 5 bin 175 metrelik Mimar Sinan- Orhangazi Üniversitesi, Hacıvat, Şirinevler ve Otosansit istasyonları, geçtiğimiz hafta hizmete açılmıştı. İstasyondaki son eksiklikleri tamamlanan Cumalıkızık-Değirmenönü ve Gürsu istasyonların da açılmasıyla birlikte hattaki 6 istasyon seferlere açıldı. Arabayatağı- Otosansit istasyonları arasında 15 dakika sefer sıklığında karşılıklı ikili dizi vagonlarla verilen hizmet...