21 / 05 / 2024

Kestel'de asfalt hamlesi!

Kestel'de asfalt hamlesi!

Kestel Belediyesi tarafından ilçede asfaltlama çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Yener Acar, imar planımızda yer alan fakat bugüne kadar açılmamış olan cadde ve sokakların hayata geçirilmesi için çalışmalar sürüyor dedi...



Kestel Belediyesi tarafından ilçede asfaltlama çalışmalarına başlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yener Acar, "İlçe genelinde fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülmekte olan proje ile halihazırda imar planımızda yer alan fakat bugüne kadar açılmamış olan cadde ve sokakların hayata geçirilmesi için çalışmalar sürüyor. Yeni açılan cadde ve sokaklarımızda aynı zamanda trotuvar ve bordür işlemleri de gerçekleştiriliyor. 


Vani Mehmet Mahallesi Mert ve Çamlıtepe caddeleri, Başak, Ünal, Gökpınar, Kasımpatı, 121, 122,126 ve 127 sokaklarda, Yeni Mahalle'de İlçe Jandarma Komutanlığı yanında yeni yerleşime açılan cadde ve sokaklarda başlatılan üstyapı çalışmalarının önemli bir kısmı tamamlandı. Bu kapsamda yaklaşık 5 bin 900 ton asfalt malzemesi kullanıldı" açıklamalarında bulundu. 


ULAŞIM ÇÖZÜME KAVUŞUYOR 


Bu çalışmaların bir başka yönden de büyük önem arz ettiğini kaydeden Başkan Acar, "İlçemize ulaşan Bursaray ile birlikte yıllardır özlemi duyulan tek vasıta ile Bursa merkeze ulaşma hayali artık gerçek oldu. Vatandaşlarımızın Bursaray'a rahat bir şekilde ulaşımlarının sağlanması amacıyla yeni oluşan minibüs güzergahlarımız bu kapsamda asfaltlandı. İlçemizdeki yeni oluşan cadde ve sokaklarımızda yaşayan vatandaşlarımızın en önemli sıkıntılarından biri olan ulaşım konusunu da bu kapsamda çözüme kavuşturmuş olacağız. Bu ve buna benzer çalışmalarımız bayram sonrasında da devam edecek" ifadelerini kullandı.



Bursa Hakimiyet 


Geri Dön