30 / 07 / 2024

kestelde cadde yol bakım çalışmaları

kestelde cadde yol bakım çalışmaları

Kestel Belediyesi tarafından ilçede asfaltlama çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Yener Acar, imar planımızda yer alan fakat bugüne kadar açılmamış olan cadde ve sokakların hayata geçirilmesi için çalışmalar sürüyor dedi...

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Bursa Selvili Cadde’nin ulaşımı viyadük ile rahatlayacak!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalar kapsamında Selvili Cadde’ye viyadük kazandırıyor.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Erzurum Yıldızkent'e yeni cadde!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Palandöken ilçesindeki Yıldızkent semtine yeni bağlantı yolu yaptı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Palandöken ilçesi Yıldızkent semtinde yeni bir cadde açıldı.

Bitlis'te cadde ve sokaklar yenileniyor!

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kayseri Kocasinan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Körfez Belediyesi'nin yol çalışmaları devam ediyor!

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle cadde ve sokaklarda yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Sulukule’deki yol yenileme çalışmaları tamamlandı!

Sulukule Hatice Sultan ve Neslişah Mahallelerinde bulunan toplam 18 adet cadde ve sokakta yol ve kaldırımlar Fatih Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, bölgenin tarihi dokusu bozulmadan yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Samsun Tekkeköy'de yol ve asfalt çalışmaları incelendi!

Samsun Tekkeköy yol ve asfalt çalışmaları incelend Başkanı Hasan Togar, ilçenin çehresini değiştirecek olan ana cadde yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Samsun Tekkeköy'de ana cadde projesi hızlandı!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçenin çehresini değiştirecek olan ana cadde yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

1938 yılında Taksim ile Maçka arasında yeni bir cadde açılacak!

1938 yılında Prost, Taksim ile Maçka arasında yeni bir cadde açılmasına karar vermiş. Taksim Bahçesi'nin arkasından başlayacak olan yol, bostanlardan geçerek Vali Konağı Caddesi'ne doğru düz bir hat şeklinde olacakmış.

Karaman'daki yol çalışmaları yeniden başladı!

Karaman Belediyesinin, cadde , yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına Ahmet Yesevi Mahallesi'nde devam ettiği bildirildi. Yazılı açıklamada, çalışmalar kapsamında yolların sıcak asfaltla kaplandığı ve kaldırımların yeniden düzenlendiği belirtildi.

Kars Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Kars Belediyesi, kenti daha modern ve yaşanabilir haline getirmek için gece gündüz aralıksız çalışıyor. Kars Belediyesi kent genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor.

kestelde cadde yol bakım çalışmaları Haberi

kestelde cadde yol bakım çalışmaları

Kestel Belediyesi tarafından ilçede asfaltlama çalışmalarına başlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yener Acar, "İlçe genelinde fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülmekte olan proje ile halihazırda imar planımızda yer alan fakat bugüne kadar açılmamış olan cadde ve sokakların hayata geçirilmesi için çalışmalar sürüyor. Yeni açılan cadde ve sokaklarımızda aynı zamanda trotuvar ve bordür işlemleri de gerçekleştiriliyor. 


Vani Mehmet Mahallesi Mert ve Çamlıtepe caddeleri, Başak, Ünal, Gökpınar, Kasımpatı, 121, 122,126 ve 127 sokaklarda, Yeni Mahalle'de İlçe Jandarma Komutanlığı yanında yeni yerleşime açılan cadde ve sokaklarda başlatılan üstyapı çalışmalarının önemli bir kısmı tamamlandı. Bu kapsamda yaklaşık 5 bin 900 ton asfalt malzemesi kullanıldı" açıklamalarında bulundu. 


ULAŞIM ÇÖZÜME KAVUŞUYOR 


Bu çalışmaların bir başka yönden de büyük önem arz ettiğini kaydeden Başkan Acar, "İlçemize ulaşan...