16 / 05 / 2024

kestel tramvay istasyonları

kestel tramvay istasyonları

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bursaray Kestel hattının Cumalıkızık ve Gürsu istasyonları da ulaşıma açıldı. Cumalıkızık-Değirmenönü ve Gürsu istasyonlarının da açılmasıyla birlikte hattaki 6 istasyon seferlere açıldı...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın Küçükpazar ve Eminönü istasyonlarının, 2022 yılının sonunda tamamlanacağını dile getirdi.

Gaziantep'te tramvay istasyonları uzatılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, artan yolcu taleplerini karşılamak, kapasiteyi arttırmak ve yolculara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla iki tramvayı birbirine bağlıyor.

Gaziantep'te tramvay durakları uzatılacak!

Mevcut istasyonların ikinci tramvayın iniş-binişlerini sağlamak için durakları uzatma çalışmalarına başladı. 8 Temmuz 2016 tarihinden itibaren GAR-GAÜN arasında tramvay hizmetinin geçici süreyle hizmet verilmeyecek.

Kocaeli tramvayı için ilk kazma 2015 Nisan'da vurulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KOTO Meclis Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında kenti raylı sistemle buluşturacak olan tramvay projesinin geçeceği güzergahı ve de istasyonlarını açıkladı.

İstanbul Tramvayı InnoTrans’ta ülkemizi temsil edecek!

İstanbul Ulaşım A.Ş tarafından yapılan, üretimi de yerli sanayi işbirliği ile gerçekleştirilen İstanbul Tramvayı, sektörün en büyük uluslararası fuarı InnoTrans ’ta ülkemizi temsil edecek.

Bursa Kestel'de satış memurluğundan 1.9 milyon TL'ye satılık 5 tarla!

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Kestel İlçesi, Ümitalan Köyü'nde yer alan 5 tarlayı 1 milyon 950 bin 345 TL'den 23 Ekim'de satışa çıkarıyor.

Bursa'nın İpekböceği tramvayı Avrupa'da görücüye çıktı!

Durmazlar Holding, geliştirdiği yeni bir hafif raylı sistem aracı olan Green City ile Avrupa kentlerinin taşımasına talip. Durmazlar’ın hedefi, tramvay ve hafif raylı sistem araçlarından sonra Türkiye’nin ilk yerli metro aracını da üretmek

İpekböceği tramvayı Avrupa'da görücüye çıktı!

Durmazlar Holding, geliştirdiği yeni bir hafif raylı sistem aracı olan Green City ile Avrupa kentlerinin taşımasına talip. Durmazlar’ın hedefi, tramvay ve hafif raylı sistem araçlarından sonra Türkiye’nin ilk yerli metro aracını da üretmek

Kestel'de asfalt hamlesi!

Kestel Belediyesi tarafından ilçede asfaltlama çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Yener Acar, imar planımızda yer alan fakat bugüne kadar açılmamış olan cadde ve sokakların hayata geçirilmesi için çalışmalar sürüyor dedi...

Filli Boya Yalıtım'ın geliştirdiği solar şarj istasyonları her yerde!

Yalıtım sektörünün lideri Filli Boya Yalıtım, yenilenebilir enerji kaynaklarına ne kadar kolay ulaşılabileceğine dikkat çekmek amacıyla geliştirdiği, güneş enerjisiyle çalışan cep telefonu şarj istasyonları ile hayatı sürdürülebilir kılıyor...

Zekeriya Özak: Kocaeli tramvay projesinin iptali söz konusu değil!

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, tramvay projesinin iptal edildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, “Uygulama projesinde sona geldi. Bu projenin ardından net bir karar verilecek” dedi.

Çankaya Yenikent tramvay hattı deneme seferleri başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen “Tramvaylar Çankaya caddelerinde bir kuğu edasıyla süzülecek. Tramvay ile projelerimiz bitmeyecek. Bu dönemde birçok yeni proje daha gerçekleştireceğim” dedi.

Eskişehir Çamlıca ve Batıkent - SSK Tramvay hattı törenle açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Çamlıca ve Batıkent- SSK Tramvay Ring hatlarının açılışında yaptığı konuşmada, "Rahat ve konforlu ulaşım olan tramvay hatlarını Eskişehir’in her yerine götürmek en büyük amacımız" dedi.

kestel tramvay istasyonları Haberi

kestel tramvay istasyonları


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bursaray Kestel hattının Cumalıkızık ve Gürsu istasyonları da ulaşıma açıldı. 


Mimar Sinan- Orhangazi Üniversitesi, Hacıvat, Şirinevler ve Otosansit istasyonlarının ardından Cumalıkızık-Değirmenönü ve Gürsu istasyonları da hizmete açıldı. 9 kilometrelik Bursaray Görükle ve Emek hatlarının ardından hayata geçirilen 7 duraklı 8 kilometrelik Kestel hattının ilk 4 istasyonunun ardından Cumalıkızık/Değirmenönü ve Gürsu istasyonları’nda da yolculu seferler başladı. Arabayatağı istasyonundan itibaren 8 bin100 metrelik geliş gidiş hattın ilk 4 istasyonunu oluşturan 5 bin 175 metrelik Mimar Sinan- Orhangazi Üniversitesi, Hacıvat, Şirinevler ve Otosansit istasyonları, geçtiğimiz hafta hizmete açılmıştı. İstasyondaki son eksiklikleri tamamlanan Cumalıkızık-Değirmenönü ve Gürsu istasyonların da açılmasıyla birlikte hattaki 6 istasyon seferlere açıldı. Arabayatağı- Otosansit istasyonları arasında 15 dakika sefer sıklığında karşılıklı ikili dizi vagonlarla verilen hizmet...