14 / 05 / 2024

Keten Çırağan ulaşım

Keten Çırağan ulaşım

Barbaros Bulvarı'na ve Çırağan caddesi'ne yakın mesafede yükselen Keten Çırağan projesinde fiyatlar 300 bin dolardan başlayarak 982 bin dolara kadar çıkıyor. Projede satış süreci başladı.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Öğrencilere büyük müjde! Aile Bakanlığı 2023 öğrenci ulaşım desteği nereden, nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki aylarda, ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerine ulaşım desteği sağlanacağını söylemişti. 2023 ile birlikte, söz konusu destek ödemeleri için de harekete geçildi. Peki, öğrencilere 2023 ulaşım desteği başvurusu n

Öğrencilere ulaşım desteği müjdesi! Ulaşım desteği ne kadar? Ulaşım desteği ne zaman verilecek? 22 Ekim 2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Bu başvurular nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm detaylar…

Ulaşım desteğinde detaylar belli oldu! 5 bin TL verilecek, işte şartlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren ulaşım desteğinde detaylar netleşti. Peki, öğrenci ulaşım desteği ne kadar, başvuru nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? Öğrenci ulaşım desteği nasıl yapılır?

Öğrencilere verilen ulaşım yardımına dair detaylar araştırılıyor. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti. Peki Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? İşte detaylar!

Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği müjdesi! Ulaşım desteği kimlere verilecek? Ulaşım desteği ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün ailelerinin yanına ya da memlekete giden öğrencilere ulaşım desteği verileceğini açıkladı. Peki bu ulaşım desteğinden kimler yararlanacak? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Öğrencilere ulaşım, esnafa kredi müjdesi! 

Kabine toplantısından sonra önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 150 bin öğrenciye ulaşım, esnaf ve zanaatkarlara 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranıyla 100 milyar TL'lik yeni kredi kampanyası müjdesi verdi.

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

Ulaşım hizmetlerine erişim kolaylaştırılacak!

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı'na ilişkin genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de duyuruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Keten Çırağan ulaşım Haberi

Keten Çırağan ulaşım

Keten İnşaat tarafından hayata geçirilen Keten Çırağan projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 slon daire seçenekleri yer alıyor. Projenn 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi hedefleniyor.


Keten Çırağan projesinde fiyatlar 300 bin dolar ile 982 bin dolar arasında değişiyor. Proje Keten İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş'ta konumlandırılan Keten Çırağan projesi Barbaros Bulvarı ve Çırağan Caddesi'ne yakın mesafede yükseliyor.


Keten Çırağan projesi Yıldız Park'ına yürüme mesafesinde kalıyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Keten Çırağan satış ofisi

Telefon: +90 (212) 219 01 41-+90 (533) 920 74 50

Web Adresi:...