29 / 04 / 2024

keten inşaat çırağan

keten inşaat çırağan

İstanbul’un ayrıcalıklı semtlerine ‘tasarımla’ dokunan Keten İnşaat A.Ş’den şehrin kalbi Beşiktaş Çırağan’da yeşillik ve manzarayla çevrili, huzurlu yaşam alanları sunan bir proje Keten Çırağan…

Müge Cinisli: Satış anlamında merkezin avantajları var!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Keten İnşaat Gayrimenkul Danışmanı Müge Cinisli; şehir merkezinde konut satışı yapmanın avantaj ve dezavantajlarından bahsetti...

İnşaat sanayisi pandemiye rağmen büyüdü!

Koronavirüs salgınına rağmen inşaat sektörü pazarında daralma yaşanırken bu dönemde inşaat malzemeleri sanayisinde büyüme devam etti. Pandemi döneminde ihracatını değer olarak 21 milyar dolar seviyesinde koruyan sektör, yurt içinde ise ‘yenileme’ talebiyle büyümeye devam etti. 

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Mahir Eller Projesi ile 111 inşaat çalışanı sertifikalarını aldı!

Kilis'te AB tarafından finanse edilen Mahir Eller Projesi kapsamında yapılan mesleki yeterlilik sınavı sonucu belge almaya hak kazanan 111 inşaat sektörü çalışanına belgeleri teslim edildi.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Maaşını alamayan inşaat işçisi vinçle binaları yıktı!

İngiltere'de bir inşaat çalışanı, parasını alamadığı gerekçesiyle yaptığı binaları vinçle yıkan inşaat işçisini konuşuyor... Gelecek hafta evlere taşınmayı hayal eden aileler hayal kırıklığına uğrarken, adamın sadece yapımında çalıştığı 5 binayı yıktığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde inşaatın devam eden bölümlerde incelemelerde bulundu.

Muğla’da 4 kez mühürlenen inşaat devam ediyor!

4 kez mühürlenmesine rağmen devam eden kaçak otel inşaatının ikinci katının  kolonları atıldı, tavanının betonu döküldü. İnşaatta çalışan bir işçi duvardaki mührü gösterip, “Mührü sen de görüyorsun. Biz işimizi yapıyoruz. Bize ‘Devam edin’ dediler, devam ediyoruz” dedi.

Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, inşaatı devam eden Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi inşaatında incelemeler yaptı.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Ferdi Erdoğan inşaat sektöründeki dijitalleşmeyi anlattı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, inşaat sektörünün uçtan uca entegre bir sektör olduğunu, bu işin başının doğada madencilik, sonunun uygulama ve montaj olduğunu söylüyor..

YDA İnşaat Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 16 Ekim'de yapıldı!

YDA İnşaat Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 16 Ekim 2017 tarihinde saat 10:00'da Çankaya'da yapıldı. 

Mersin'de inşaat temsilcileri toplandı!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, inşaat sektörü ile uğraşan mimar, müteahhit, mühendisler, yapı denetim uzmanları ve diğer inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.

keten inşaat çırağan Haberi

keten inşaat çırağan

İstanbul’un ayrıcalıklı semtlerine ‘tasarımla’ dokunan KETEN İnşaat A.Ş’den şehrin kalbi Beşiktaş Çırağan’da yeşillik ve manzarayla çevrili, huzurlu yaşam alanları sunan bir proje KETEN ÇIRAĞAN…


Toplam 32 daireden oluşan KETEN ÇIRAĞAN, bir yandan Barbaros Bulvarı’na ve Çırağan Caddesi’ne yakınlığı, diğer yandan Yıldız Parkı’nın yeşil alanlarına yürüme mesafesinde oluşu ve üst kat dairelerinden sahip olduğu eşsiz Boğaz manzarası ile şehrin merkezinde, huzur ve keyif dolu bir yaşam sunuyor. 

Ocak 2014’te yapımına başlanan projenin Temmuz 2015’te tamamlanması hedefleniyor. Toplam 5 kat üzerinde 20 adet 1+1, 8 adet 2+1, 4 adet 3+1 toplam 32 adet daireden oluşan KETEN ÇIRAĞAN’da fiyatlar 300.000 USD ile 892.500 USD arasında değişiyor.