07 / 05 / 2024

keten inşaat sahibi

keten inşaat sahibi

Keten İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, kentsel dönüşümle ciddi bir arz patlaması oluştuğuna dikkat çekerek, 'Ne yaparsam satarım dönemi, artık bitti' dedi...

Müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi ile ilgili bir makale kaleme aldı.

Çekmeköy'deki inşaat sahibi için tutuklama kararı!

Çekmeköy'de kaybolan 4 ve 8 yaşındaki iki kardeşin, evlerinin yakınındaki inşaat çukurunda ölü bulunmalarına ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan inşaatın sahibi O.A. için tutuklama kararı alındı. 

Çekmeköy'deki o inşaatın sahibi gözaltında!

İstanbul'da 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşin Çekmeköy'deki bir inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasının ardından inşaat sahibi O.A "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan gözaltına alındı.

İnşaat işçisinin sosyal medya paylaşımı yardıma muhtaç kadını ev sahibi yaptı!

Yozgat'ta inşaat işçisi Resul Doğaner'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım üzerine bir araya gelen hayırseverler, yalnız yaşayan 52 yaşındaki ihtiyaç sahibi kadına 100 metrekare büyüklüğünde ev inşa edilmesini sağladı

Adıyaman'da tartıştıkları inşaat sahibi tarafından silahla vurulan işçiler yaralandı!

Adıyaman Kahta'da çıkan kavgada inşaat sahibi tarafından tabancayla vurulan iki işçi yaralandı.

Nalbur sahibi ile inşaat işçileri arasında kavga: 1 ölü! 

İstanbul Beyoğlu'nda daha önce kavgalı oldukları öğrenilen nalbur dükkanın sahibi ile inşaat işçileri arasında çıkan silahlı kavgada bir inşaat işçisi hayatını kaybetti.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Osmaniye'de inşaat firması sahibi intihar etti!

Osmaniye'de, inşaat firması sahibi Osman T. başına dayadığı tabancayla hayatına son verdi.

Denizli'de inşaat firması sahibi Mehmet Yamer öldürüldü!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde faaliyet gösteren inşaat firması sahibi Mehmet Yamer, iş yerinde uğradığı av tüfekli saldırıya uğradı. Olay sırasında Yemer, yaşamını yitirirken, sekreteri ise yaralandı.

Kayseri'de inşaat firması sahibine FETÖ'den tutuklama!

Kayseri'de faaliyet gösteren bir inşaat firması sahibi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen A.T. mahkemece tutuklandı.

Ertürk İnşaat'tan 0.98 faiz oranı fırsatı!

Samsun'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ertürk İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. Enflasyonla mücadeleye destek verdiğini açıklayan firma, 0.98 faiz oranıyla daire sahibi olma imkanı sağlıyor.

Eyüp Baharyaka'da inşaat çalışmaları başladı!

Eyüp Baharyaka projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede ön talep avantajlarıyla daire sahibi olmak için son gün 15 Ağustos olarak açıklandı. 

Şeyma Subaşı, Bebek'te açacağı kafenin inşaatını teftiş etti!

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, Bebek'te kafe açmaya hazırlanıyor. Şeyma Subaşı önceki gün kafe inşaatı teftiş etti, ustalardan bilgi aldı...

keten inşaat sahibi Haberi

keten inşaat sahibi


Şirketin yeni projeleriyle ilgili toplantısı düzenleyen Ferhat Keten, piyasada ciddi anlamda arz fazlası olduğunu savundu. Keten, önümüzdeki dönemlerde sektörde çok fazla mal beklemesinin yaşanacağını ifade etti. İnşaat sektöründe arz talep dengesinin olmadığı noktalarda bazı şirketlerin sıkışabileceğini söyleyen Keten, 'Kurların ve faiz oranlarının yükselmesi bekleniyor. Buna bağlı olarak piyasada para daralması olabilir ve talep azalabilir.

Diğer taraftan da Kentsel Dönüşüm Yasası ile arz artarsa bunun doğal bir sonucu olarak sektörde sıkıntı yaşanabilir.' dedi. 


Konut fiyatlarında yüzde 10'lara varan bir gevşeme olabileceğini ifade eden Keten, sektördeki daralma riskine karşı inşaat şirketlerinin kârlılıktan çok nakit akışını ve satış hızını iyi organize etmesi gerektiğini kaydetti. İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki yeni projeleri hakkında da bilgi veren Keten, Nişantaşı, Etiler, Taksim, Cihangir, Beşiktaş, Bomonti ve Kanlıca gibi şehrin...