27 / 04 / 2024

keten inşaat toplantısı

keten inşaat toplantısı

Keten İnşaat Nişantaşı Midpoint'te gerçekleştirdiği toplantıda projeleri hakkında bilgi verdi

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta yarım kalan inşaat sayısı meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta son üç yılda yarım kalmış inşaat sayısı ve yarım kalma nedenleri meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arnavutköy'de inşaat kazısında göçük!

İstanbul-Arnavutköy'de bir inşaat kazısı sırasında göçük meydana geldi. Bir işçi toprak altında kaldı. İşçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı...

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatını sürdürüyor.

Sivas Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat!

Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda hayata geçirilen Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat devam ediyor.

İnşaat izni süreçleri kısaltılıyor!

2018-2020 dönemi Orta Vadeli Program'a göre iş ve yatırım ortamının iyileştirilmesi amacıyla bürokratik süreçler kolaylaştırılacak ve hızlandırılacak, inşaat izni süreçleri kısaltılacak ve inşaat ruhsatları tek imzayla verilecek.

Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor!

Tasarımı dolayısıyla ‘Apple’ın uzay gemisi’ olarak da anılan merkez havadan drone ile görüntülendi. Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Berka'nın Turgutlu OSB fabrika inşaatı tamamlanma süresi uzatıldı!

Berka A.Ş'nin Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde yapmakta olduğu fabrika bina inşaatı OSB'nin yol çalışmalarını tamamlayamaması nedeni ile Turgutlu OSB tarafından inşaat tamamlama süreci uzatıldı.

İnşaat ruhsatı süresi ne kadar?

İnşaat ruhsatı, talep sahibi tarafından gerekli belgeler ile birlikte belediyeye başvurulması halinde veriliyor. Ancak bu ruhsatın belli bir süresi oluyor. Peki, inşaat ruhsatı süresi ne kadar?

Samsun'da inşaat kazısından Roma mezarı çıktı!

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde inşaat kazısı sırasında Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen mezar bulundu.

Samsun'da inşaat kazısında Roma mezarı bulundu!

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde inşaat kazısı sırasında Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen mezar bulundu. Kireç taşı ile kapatılmış kuyu şeklinde eski bir mezar bulunması üzerine çalışmalar durduruldu.

keten inşaat toplantısı Haberi

keten inşaat toplantısı

İstanbul’un gözbebeği Nişantaşı’nda geleneksel mimari anlayışımızla yaptığımız projelerle 30 yılı aşkın süredir sizlerleyiz.


İstanbul’un yeni yüzü yapılanırken mimari dokuya hep birlikte sahip çıkalım. Bunu yaparken de gerçekçi bir yaklaşımla bizi biz yapan değerlerimize sadık kalalım.


Yaşamı kalite ile inşa etme anlayışımızı, güven ve huzur içinde bir şehir yaratma heyecanımızı sizlerle paylaşalım.

Burada sizlerle 7 Ocak’ta buluşmak, görüşlerimizi paylaşmak bizim için büyük bir gurur olmuştur. Bu gururu birlikte çoğaltmak adına yaptığımız bu kahvaltıda sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz ve çok gururluyuz.


Projelerimizin gözbebeği olan Keten Haliç’i, Keten İnşaat’ın kentsel dönüşümdeki duruşu ve inşaat sektöründe alacağımız taze soluklan konuşmak ve sizlerle paylaşmak istedik.


Eyüp’teki yeni projemiz Keten Haliç, Ocak ayında start alıyor. Keten İnşaat İstanbul’un tarihi ve en köklü semtlerinden Eyüp, lüks ve modern bir anlayışla...