05 / 05 / 2024

keten proje

keten proje

Osmaniye Sarayları projesini hayata geçiren Keten Projenin Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özgür İraöz, hareketlenen ekonomiyle birlikte bölgede nitelikli konuta talebin artacağını söyledi.

Keten Proje Osmaniye Sarayları tanıtıldı!

Saray konforu ve ihtişamını Osmaniye'ye taşıyan Keten Proje, Osmaniye Sarayları'nı, Park 328 AVM'de açtığı büyük stantla kent halkının beğenisine sundu. Konsept proje, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Keten Grup'tan 10 yeni proje geliyor!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda 2017'de 10 yeni projeyi hayata geçireceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Konut her dönem en gözde yatırım aracı!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün; ekonominin inişli-çıkışlı olduğu dönemler de dahil her dönem en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyledi.

Keten'den 2 yeni proje: Papilio Bomonti ve Cihangir Cennet!

Keten Grup'un yeni projeleri Keten Papilio ve Keten Cihangir Cennet için satışlar sürüyor....

Gayrimenkulde doğru proje yatırımı her zaman kazandırır!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi İraöz, gayrimenkulün, ekonominin en sıkıntılı olduğu dönemlerde bile yatırımcı açısından "güvenli liman" olma özelliğini sürdürdüğünü söyledi.

Konut projelerinde lokasyon önemli!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün, ekonominin en sıkıntılı olduğu dönemlerde bile yatırımcı açısından "güvenli liman" olma özelliğini sürdürdüğünü belirterek, doğru projeye yatırımın her koşulda kazandırdığını söyledi.

Keten Grup'tan, Topkim İlaç arazisine yeni proje geliyor!

İstanbul’un lüks bölgelerinde yaptığı projelerle tanınan Keten Grup, Beykoz Kanlıca’da 1905 yılındaki yangında kül olan Sipahiler Ağası Yalısı’nı yeniden ayağa kaldırıyor.

Osmaniye Sarayları lansman kampanyası uzatıldı!

Osmaniye Sarayları Projesi ile saray konforu ve ihtişamını Osmaniye halkı ile buluşturmaya hazırlanan Keten Proje, cazip fiyat ve ödeme avantajı sağlayan lansmana özel kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.

Keten Proje'den gayrimenkul kampanyasına destek!

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinin, Türkiye genelinde başlattığı kampanya seferberliğine Keten Proje'den de destek geldi. Keten Proje, cazip fiyat ve ödeme avantajı sağlayan lansmana özel kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.

Osmaniye Sarayları'nın lansmanı yapıldı!

Osmaniye Sarayları'nın lansmanı bugün gerçekleştirildi. Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, ''Konut sahibi olmayı düşünen herkesi, proje alanımıza, örnek dairelerimizi görmeye bekliyoruz” dedi.

Konut alıcısı artık daha bilinçli hareket ediyor!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi, Proje Mimarı Buket İraöz, günümüzde konut alıcısının artık daha bilinçli hareket ettiğini ve marka projelere yöneldiğini belirtti.

Keten Grup'tan Nişantaşı, Galata ve Cihangir'e yeni proje!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Nişantaşı, Galata ve Cihangir'de yeni projeler inşa edeceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Keten Proje Osmaniye Sarayları tanıtıldı!

Saray konforu ve ihtişamını Osmaniye'ye taşıyan Keten Proje, Osmaniye Sarayları'nı, Park 328 AVM'de açtığı büyük stantla kent halkının beğenisine sundu. Konsept proje, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

keten proje Haberi

keten proje

Teşvik Yasası ile sanayicilerin gözdesi haline gelen Osmaniye'de devam eden yatırımlar ekonomik ve sosyal hayatı canlandırıyor. 

Birçok ilde proje gerçekleştiren Keten Proje de Osmaniye Sarayları projesiyle şehirde yerini alI dı. Osmaniye şehir merkezine 7, OSB'ye 2.5, devlet hastanesine 1 kilometre mesafede yer alan Osmaniye Sarayları, doğayla iç içe yükseliyor. îraöz, projenin 7 blok ve 160 lüks konuttan oluştuğunu söyledi. İraöz, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, SPA ve fitness merkezi, gölet, açık alan satranç, dinlenme terasları, şelale, cep sineması, kreş, kuaför, mescit ve toplantı salonuyla ailelerin her türlü ihtiyacına cevap verecek konutlar inşa ettiklerine işaret...