27 / 04 / 2024

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Dünya'da yer alan habere göre, 1763 yılında III. Mustafa tarafından inşa edilen Laleli Taş Han’ı otele dönüştürecek olan Keten Grup, pandemi döneminde yatırımlarını hızlandırdı.

Keten Grup tan 4 yeni proje geliyor!

Projelerle ilgili önemli bilgiler veren Ferhat Keten  “Bomonti’de iki yeni proje için anlaşma yaptık. Yakında bu projeler başlayacak. Nişantaşı’nda başlayan projemiz var. Ayrıca Anadolu Yakası’nda Kadıköy’de Cadde tarafında oldukça ses getirecek bir projeye hazırlanıyoruz. İçinde konut olmayan 19 bin metrekarelik alanda yapılacak bu projemizi ise yılbaşı gibi satışa çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Keten Grup tan 4 yeni proje geliyor!

Ferhat Keten ayrıca, İstanbul Cihangir’deki projelerini ise eylül ayı sonu gibi teslim etmeyi planladıklarını belirterek, projelerde 250 konut ve bir o kadar da ticari ünitenin yer aldığını kaydetti.

 

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!


Geri Dön