28 / 04 / 2024

Helmann'dan 4 yeni proje geliyor! O illerdeki projeler için düğmeye basılıyor! 

Helmann'dan 4 yeni proje geliyor! O illerdeki projeler için düğmeye basılıyor! 

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, 2023 yılında yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerine dikkat çekti. Selman Özgün, 2023 için 4 yeni proje müjdesi verdi. İşte ayrıntılar...



Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, 2022 yılının tüm dünya için iyi geçmediğine dikkat çekerek, enerji ve emtia fiyatlarında yükselişler olduğuna, ülkelerin yüksek enflasyonla karşı karşıya kaldığına ve tedarik zincirlerindeki sorunların devam ettiğine vurgu yaptı. 

OECD’ye göre bu yıla ilişkin küresel ekonomideki büyüme beklentisinin yüzde 2,2 olduğunun altını çizen Selman Özgün, 2023 yılının geçtiğimiz seneden daha kötü olacağını dile getirdi. 

Helmann dan 4 yeni proje geliyor! O illerdeki projeler için düğmeye basılıyor! 

Özgün, küresel ticaretin daralması, büyümenin düşmesi ve enflasyonist ortamın devam etmesinin öngörüldüğüne vurgu yaparak, Türkiye ekonomisinde de büyümenin yavaşlayacağının fakat yatırımların devam edeceğinin altını çizdi. 

Selman Özgün, gayrimenkul sektörünün 2022 yılını nasıl geçirdiği ile ilgili de konuştu ve geçtiğimiz yıl olumsuzluklara rağmen satış adetlerinde yüksek rakamların görüldüğüne, senenin 1,35 milyon adedin üzerinde kapatılacağına dikkat çekti.  İşte ayrıntılar...


Geri Dön