23 / 07 / 2024

Keten Yapı

Keten Yapı

Keten Yapı Kentsel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taner Keten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Erata Caddesi'nde kuruldu.

Niğde Ketençimen Kayak Merkezi'nin akıbeti TBMM'de!

Niğde ili Çiftlik ilçesinde yapımı planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keten Papilio Bomonti'de fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor!

Bomontiada’da gerçekleştiren toplantıda tanıtımı yapılan Keten Papilio Bomonti projesinde 30 adet daire ve 7 dükkan yer alıyor. Keten Papilio Bomonti'de fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor.

Kentsel dönüşüm daha geniş ölçeklerde yapılmalı!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, kentsel dönüşümün parsel parsel değil de daha geniş ölçeklerde yapılmasının daha doğru olacağını belirtti.

Türkiye'de kentsel dönüşüm plansız yapılıyor!

Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, şu anda plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştirildiğini belirtti. Keten, kentsel dönüşümün ada bazında imarlar verilerek yapılması gerektiğini vurguladı.

Ferhat Keten kentsel dönüşümü değerlendirdi!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, kentsel dönüşümü Değerlendirdi. Keten kentsel dönüşümün parsel parsel değil de daha geniş ölçeklerde yapılmasının daha doğru olacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor!

Selahattin Keten, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’deki kentsel dönüşümü değerlendirdi. Plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor” diyen Keten: "Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor" şeklinde konuştu..

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm süreci plansız ilerliyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri olduklarım anlatan Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, Kentsel dönüşüm sürecinin plansız ilerlediğini, alt yapı sorununun çözülmeden kentsel dönüşümün başarıya ulaşamayacağını söyledi.

Selahattin Keten: Gayrimenkul ikinci yarı yılda hareketlenir!

Kentsel dönüşümde alt yapı konusunda sıkıntı yaşandığını belirten Keten İnşaat'ın Başkanı Selahattin Keten, “Parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek düzenlenmesi gerek” dedi

Selahattin Keten: Ada bazında imara geçilmeli!

Kentsel dönüşümde alt yapı konusunda sıkıntı yaşandığını belirten Keten İnşaat'ın Başkanı Selahattin Keten, "Parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek düzenlenmesi gerek" dedi.

Keten İnşaat sektördeki 38.yılını kutluyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Keten İnşaat, 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapıyor.

Keten İnşaat Kanlıca'da tarihi yalıyı yeniden projelendiriyor!

Kanlıca'da 1905 yılındaki bir yangında yanıp kül olan, şu anda otopark olarak kullanılan tarihi yalıyı zeplin fotoğraflarından bulan Keten İnşaat yapıyı yeniden projelendirip Anıtlar Kurulu'nda tescilledi.

Keten İnşaat 25 yıldır kentsel dönüşüm yapıyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan şirketlerden olan Keten inşaat, 25 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye'de depreme dayanıksız binaları yeniliyor. Keten İnsaat'ın Genel Müdür Selahattin Keten'in Star Gazetesi'ne verdiği röportaj şöyle:

Keten İnşaat 300 milyon dolarlık 20 proje yapıyor!

Cihangir, Bomonti, Etiler, Nişantaşı, Taksim gibi İstanbul’un merkezi semtlerinde 500 konutluk 20 projeyi yürüten Keten İnşaat, bu projelerden 6’sını bu yıl içinde sahiplerine teslim edecek.

Keten Yapı Haberi

Keten Yapı

Keten Yapı Kentsel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taner Keten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Keten Yapı Kentsel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 6306 sayılı kentsel dönüşüm  kanunu kapsamında Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesini yapmak, hazırlamak, raporlamak, bu projeleri yönetmek, yapılmasını sağlamak, bu konularda danışmanlık hizmeti vermek, ve  laboratuvar hizmetleri  karot  - sıyırma  işleri ve Belediye ruhsat , işleri takip etmek ayrıca ilgili yasa gereği her türlü mühendislik projelendirme ve laboratuvar işlemlerini yapmak, Her türlü Teknik Uygulama Sorumluluk (TUS) işlerin yapmak. Serbest İnşaat Mühendisi (SİM) belgesi alınıp işlemlerinin yapılması. Her türlü mühendislik ve projelendirme işlerini yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...