28 / 04 / 2024

Ketendere sahil ro ro eylemi

Ketendere sahil ro ro eylemi

Bursu Doğayı Çevreyi Kuruma ve Doğa Sporları Demeği (DÜĞADER) üyeleri, Ketendere'de yapılması planlanan Ro-Ro Projesi için sahilde eylem yaptı.

Mudanya Ketendere Ro-Ro limanı Bakanlık'a takıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ketendere’ye Ro-Ro limanı yapmak istiyordu. Başkan Recep Altepe, Ketendere Ro-ro projesi için gemi konusunda anlaşma yaptıklarını ancak bakanlıktan onay beklediklerini ifade etti.

Ketendere sahilinde 'RO-RO' eylemi!

Bursu Doğayı Çevreyi Kuruma ve Doğa Sporları Demeği (DÜĞADER) üyeleri, Ketendere'de yapılması planlanan Ro-Ro Projesi için sahilde eylem yaptı.

Mudanya Ketendere'ye Ro-Ro limanı geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sanayi ve üretim şehri Bursa için Ro-Ro limanının kaçınılmaz olduğunu söyledi. İmar değişikliği ile ilgili plan oy çokluğu ile kabul edilirken, CHP ve MHP’li üyeler ret oyu kullandı.

Bursa Ketendere'ye Ro-Ro Limanı yapılacak mı?

Güzelyalı'ya ve Karacabey Boğazı'na özel sektörce yapılmak istenen Ro-Ro limanı Bursa'nın yollarındaki trafik yükünü artıracağı gerekçesiyle eleştiri toplamış, projeler sonrasında rafa kalkmıştı. Şimdi bu işe Bursa Büyükşehir Belediyesi el atıyor.

Aşıroğlu Kavşağı tamamlandı!

İnşaatı devam eden Marmaray hattı ve bu kapsamda yapılacak olan Osmangazi İstasyonu'na da 250 metre mesafede yer alan köprülü kavşak, bölge için büyük önem taşıyor. Aşıroğlu Kavşağı tamamlandı...

Cerrahoğlu Medikal İnşaat Kırtasiye Büro Sarf Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cerrahoğlu Medikal İnşaat Kırtasiye Büro Sarf Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Bülent Dal Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu.

Nasıroğlu Yol Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasıroğlu Yol Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Öcal tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Sultanbeyli, Gökdere Sokak, Huzur Sitesi'nde kuruldu.

Bartın Limanında Ro-Ro iskelesi ile ihracat artacak!

Bartın Ticaret Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, Bartın Limanının yakın zamanda Ro - Ro iskelesine kavuşacağını belirterek, böylece ihracat ürünlerinin çeşitliliği ve miktarının artacağını, bölge ekonomisinin hareket kazanacağını söyledi...

Kocasinan sahil yolu ağaçlandırılıyor!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Yamula Baraj Gölü etrafında devam eden Kayseri'nin Sahil Yolu’nu ağaçlandırmaya başladıklarını söyledi. Yıldız "yaklaşık bin kadar da ağaç diktik" dedi...

Kocasinan sahil yolunda 3. etaba başlandı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Yamula Baraj Gölü etrafında devam eden Sahil Yolu’ nda 2. etap Çevril'i bitirerek 3. etap Taşhan' a başladıklarını söyledi...

Aşıroğlu Kavşağı tamamlanmak üzere!

İbrahim Karaosmanoğlu, Aşıroğlu Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulundu. Total Station ölçüm cihazıyla inşaatta incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu'na çalışmaların hızla ilerlediği ve projede sona yaklaşıldığı bilgisi verildi.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi devam diyor!

Mersin-Antalya arasını 5 saale indirecek Akdeniz Sahil Yolu Projesi 'nin ilk tüneli olan Boğsak Tüneli'nin aydınlatma, havalandırma ve yangın söndürme sistemlerinin tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi hızla ilerliyor!

Mersin-Antalya arasını 5 saate indirecek Akdeniz Sahil Yolu Projesi 'nin ilk tüneli olan Boğsak Tüneli'nin aydınlatma, havalandırma ve yangın söndürme sistemlerinin tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

Ketendere sahil ro ro eylemi Haberi

Ketendere sahil ro ro eylemi


Bursu Doğayı Çevreyi Kuruma ve Doğa Sporları Demeği (DÜĞADER) üyeleri, Ketendere'de yapılması planlanan Ro-Ro Projesi için sahilde eylem yaptı. Kelendere Sûhilt'nde düzenlenen hasın açıklamasına: Mudanya Belediye Başkanı llayri Türkyılırıaz* Kimya Mühendisleri Odası Bıırsa Şubesi Başkanı Ali Uluşahin DOĞADER Başkanı Murul Demir ile Mudanya ve köylerinden çok sayıda vatandaş katıldı Gemliğimiz Nisan ayında Bursa Büyükşehîr Belediye Meelısı'nde yapılması oy çokluğuyla kabul edilen Ketendere'dekı Bursa Liman kompleksi l'rajesi'me karşı çıkan bir grup çevreci, Kelendere Sahil i'nde bir araya gelerek basın açıklaması yaptı Ketendere katliamına hayır". 


Doğayı hor giren geleceği zarar görür dövizlerini açan çevreciler slogan alıp tepki gösterdiler. 

Ketendere'nm Estanburun çöplüğü olmayacağını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Burası Bıırsa'nın ve Madarıya'nın turistik bölgesi, fcnz mücadele etmeye devam edeceğiz Projelerimizi buna göre...