01 / 07 / 2024

Ketevan Begıashvılı

Ketevan Begıashvılı

KNN Reklam ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Papuna Japarıdze ve Ketevan Begıashvılı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi' nde kuruldu.

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülentnur Özkan ve Ömer Egesel ortaklığında kuruldu.

Neslidem Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neslidem Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Kahsan Umarov, M. Morshıdul Alam, Mındıa Megeneıshvılı, Ketevan Megeneıshvılı ve Ugıloy Ismoılova ortaklığında kuruldu.

Begüm Yatçılık Küba'da ofis açtı!

Doğulu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Doğulu geçen hafta sonu Kübalı ortakları ile Swiss Otel'de toplantıda idi. Geçen sene dünyanın en iyi 10 yat acentasından biri seçilen Begüm Yatçılık Küba'ya yatırım yaptı.

Begüm-Adnan Şen çifti iki villasını Alp Şen Vakfı'na bağışlıyor!

Evladını kaybettikten sonra ABD'ye yerleşen Begüm Şen, İstanbul'daki iki ayrı villasını oğlunun adını taşıyan vakfın seçtiği hasta çocuklara tahsis edecek.

KNN Reklam ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KNN Reklam ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Papuna Japarıdze ve Ketevan Begıashvılı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi' nde kuruldu.

Mimar Adnan Akıncı kızı Begüm Akıncı'yı evlendiriyor!

İstanbul üzerinde bir çok açıklama yapan Yüksek Mimar Adnan Akıncı kızını evlendiriyor. Begüm Akıncı ile Kaan Duman'ın nikahı 22 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 15:40'ta Üsküdar Evlendirme Dairesi'nde kıyılacak.

Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu’nun Bebek'teki evi satılıyor!

Beş yıllık ilişkilerini geçtiğimiz haziran ayında noktalayan Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu’nun birlikte yaşadıkları Bebek’teki ev, satılığa çıktı. Üç katlı Boğaz manzaralı villa için 1 milyon 350 bin dolar isteniyor...

İrlanda'da Inısh Turk Beg adası 4 milyon dolara satılık!

Mısırlı iş adamı Nadim Sadek'e ait olan, İrlanda'nın kuzey kıyısındaki Inısh Turk Beg adası 4 milyon dolar gibi düşük bir fiyatla satışa sunuldu.

Nedim Sadık'ın Inish Turk Beg adası 4.62 milyon dolara satılıyor!

Mısırlı işadamı Nedim Sadık'ın İrlanda'da 10 yıl önce satın aldıktan sonra bir servet daha harcayarak ütopik bir cennet adaya dönüştürdüğü Inish Turk Beg adası şimdi 4.62 milyon dolara satılık

TOKİ`den 30 taksitle satılık 285 arsa!

TOKİ Türkiye genelinde 285 arsa ve araziyi, 109 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Yüzde 25 peşin ödeyene 30 taksit yapılıyor.

Alanya ve Kaş`ta Hazine`den satılık araziler

Antalya Defterdarlığı, Hazineye ait, Alanya ve Kaş'a bağlı Kalkan beldesindeki bazı arazileri ihale usulüyle satışa çıkardı.

Satışlar durunca lüks dairelerin fiyatı 100 bin YTL`ye düştü

İnşaatları devam eden lüks konut projelerinde, özellikle 2+1 şeklindeki küçük dairelerin fiyatları 100 bin YTL'ye kadar geriledi.

Mamak`ta satılık bina

Yozgat Valiliği İl Daimi Encümen Başkanlığı ise Ankara'nın Mamak ilçesi Demirlibahçe Demirkapı Sokak'ta bulunan 2 parselde kayıtlı, bodrum hariç 3 katlı 282 metre kare oturum alanı ve toplam alanı bin 60 metre kare olan binayı, arsası ile birlikte kapalı

Ketevan Begıashvılı Haberi

Ketevan Begıashvılı

KNN Reklam ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Papuna Japarıdze ve Ketevan Begıashvılı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.


KNN Reklam ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat işleri, konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektör e ait inşaat, taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve işletmeciliğini yapmak. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları...