29 / 04 / 2024

kethüda mahallesindeki otelin satışı

kethüda mahallesindeki otelin satışı

Akhisar Belediyesi ilçedeki 3 yıldızlı oteli satışa çıkardı. Tahmini bedeli ne? Taksit imkanı var mı? Detayları için tıklayın

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Samet Recep Kethüda tarafından kuruldu.

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

Silivri'nin 26 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıda!

Silivri'nin 26 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıya çıkarıldı. İşte detaylar...

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve üç yöneticisi tutuklandı!

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve yöneticisi Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

Hotel Les Ottomans'da 'açılış tarihi' krizi!

Bir süre önce icradan satış kararlarıyla gündem olan Hotel Les Ottomans'da şimdi de 'açılış tarihi' krizi yaşanıyor. Ünlü otelin spor salonu ve Spa'sı için yıllık peşin ödeme yapanlar, otelin açılmayacağı haberini alınca isyan etti.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

Bodrum’da kaçak yapıların yıkımı devam ediyor!

Bodrum Gündoğan’da inşaatı durdurulan otelin yıkım işlemleri devam ediyor. İmar barışına aykırı yapı sayısında ilk sırada bulunan Muğla genelinde ise 1351 binanın yıkılacağı belirtildi...

İran'daki deprem Van'da hissedildi! Kerpiç evler yıkıldı!

İran'ın Hoy kentinde yaşanan 5,9 büyüklüğündeki deprem Van'da da hissedildi. Van'ın Başkale ilçesi Gelenler mahallesindeki kerpiçten evlerin bazıları depremde yıkıldı...

Bodrum'da 1.611 konut ve 4 otelin inşaatı durduruldu!

Kıyı ve koylardaki kaçak yapılaşmalara dikkat çeken Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Bodrum'da 1611 konut ve 4 otelin inşaatı durduruldu" dedi.

Hatay'da beş dönemin izlerini taşıyan müze-otel açılışa hazır!

Hatay'da bir otelin inşaat çalışmasında ortaya çıkan Helenistik dönemden İslamiyet dönemine birçok eserlerin bulunduğu müze-otel kısa süre içerisinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Batman'da modern binalar inşa ediliyor!

Kış mevsiminde inşaat yapımının hız kesmediği Batman’da, Gap mahallesindeki eski besi çiftliklerinin yerinde modern apartmanlar yükseliyor.

Büyükada’da fayton çetesi davası! Ada ada kondular!

Büyükada’da bir grup faytoncu hakkında ‘tefecilik’ suçlaması ile dava açıldı. İddialara göre, ödenmeyen senetlere karşılık aralarında yalı ve otelin de bulunduğu mağdurlara ait 40 gayrimenkul faytoncu çeteye geçti.

Uludağ'daki orman köşklerine büyük ilgi!

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen Uludağ'da, bir otelin orman köşkleri, konforu ve manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 

kethüda mahallesindeki otelin satışı Haberi

kethüda mahallesindeki otelin satışı

Akhisar Belediye Başkanlığı Kethüda Mahallesi'ndeki 3 yıldızlı otelini ihaleyle satacak. Bin 268 metrekare arsa üzerine inşa edilen 84 yataklı otelin tahmini bedeli 3 milyon 600 bin YTL. 7 Ağustos'ta kapalı zarf yöntemiyle gerçekleştirilecek ihaleyi kazanan ödemeyi yüzde 25 peşin geriye kalan kısmı 8 eşit taksitle...