05 / 05 / 2024

key kanun

key kanun

3320 sayılı Konut edindirme yardımı hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair kanun, 1986 yılında kabul edildi. Hangi esas ve usuller dahilinde "Konut Edindirme Yardımı" yapılır? İşte KEY Kanunu...

KEY yardımı miras kalır mı?

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı (KEY) yapılıyor. Peki, KEY yardımı yapılan kimse vefat ederse ne olur? KEY yardımı miras kalır mı?

KEY ödemeleri süresi!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Peki, KEY ödemeleri kaç ay yapılıyor? İşte KEY ödemeleri süresi..

KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. Konut Edindirme Yardımlarından ancak bir defa yararlanılabiliyor. Peki, KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

KEY ödemeleri 2015!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. KEY listesi, en son 29 Eylül 2014 tarihinde açıklanmıştı. Peki, Yeni KEY ödemeleri 2015 açıklandı mı?

Emeklilere KEY ödemesi var mı?

3320 sayılı kanun gereğince işçi ve memurlara yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır? İşte emekli KEY ödemeleri...

İşçi KEY ödemeleri!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Konut edindirme yardımı 180 aylık süre ile yapılıyor. Peki, işçi KEY ödemeleri nasıl yapılır?

Sözleşmeli personel KEY alabilir mi?

Konut edindirme yardımı olan KEY ödemelerinden memur, işçi ve bunların emeklileri yararlanabiliyor. Peki, 3320 sayılı kanun ve kanunun uygulama yönetmeliği gereğince, sözleşmeli personel KEY alabilir mi? İşte yanıtı...

KEY ödemesi nasıl öğrenilir?

Konut edindirme yardımı olan KEY ödemelerinden; ilgili kanun ve yönetmeliklerde tanımlanan memur ve işçiler ile bağımsız konutu bulunmayan emekliler, yararlanabiliyor. Peki KEY ödemesi nasıl öğrenilir?

KEY yardımı nedir?

KEY yardımı diğer ifade ile konut edindirme yardımı ile ilgili esaslar, 1986 yılında kabul edilen 3320 sayılı kanun kapsamında yer alıyor. Peki KEY yardımı nedir? KEY yardımı kimlere yapılır?

KEY ödemesi kaç defa alınır?

Memur ve işçiler ile bunların emeklilerine 3320 sayılı kanun gereğinde konut edindirme yardımı (KEY) yapılıyor. Peki, KEY ödemesi kaç defa alınır? KEY ödemesi alan bir kere daha key alabilir mi? İşte yanıtı..

KEY iptal listesi ne demek?

3320 sayılı Kanun'da belirtilen esas ve usuller dahilinde hak sahiplerine "Konut Edindirme Yardımı (KEY) yardımı yapılıyor. Peki, KEY iptal listesi ne demek? KEY iptal listesinde ismi olanlar ne yapacak?

KEY sorgulama 2014!

KEY (Konut Edindirme Yardımı), 3320 sayılı Memurlar ve İşçiler ile Bunların Emeklilerine Konut Edindirme Yardımı Yapılması Hakkında Kanun kapsamında düzenleniyor. İşte KEY sorgulama 2014 ekranı..

KEY nereden alınır?

3220 sayılı kanun hükümlerine göre, memurlar ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Peki, KEY nereden alınır? KEY nasıl alınır? KEY ödemeleri 2014..

key kanun Haberi

key kanun

KEY Kanunu!

3320 sayılı Konut edindirme yardımı hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair kanun, 1986 yılında kabul edildi. Kanun kapsamında Konut Edindirme Yardımları hakkında usul ve esaslara yer veriliyor.


KEY Kanunu

KANUN NO: 3320

MEMURLAR VE İŞÇİLER İLE BUNLARIN EMEKLİLERİNE KONUT EDİNDİRME YARDIMI YAPILMASI HAKKINDA KANUN


Kabul Tarihi: 11 Kasım 1986


Resmi Gazete ile Neşir ve İlânı: 22 Kasım 1986 - Sayı: 19289


5.t.Düstur, c.26 - s.


KAPSAM


MADDE 1 - a) Aylıklarını 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile 926 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu, 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ve 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu'na göre almakta bulunan Devlet Memurları ile diğer kamu görevlilerine kanunla veya kanunların verdiği yetkiye dayanılarak kurulan kuruluşlarda çalışanlara ve T.C. Emekli Sandığından Emekli adi malüllük ve vazife malüllüğü aylığı almakta olanların...