02 / 05 / 2024

KEY ödemeleri başvuruları nasıl yapılır

KEY ödemeleri başvuruları nasıl yapılır

3220 sayılı Kanununun uygulama yönetmeliğine göre, yardıma müstehak kişiler KEY ödemelerinde başvurabiliyor. Peki, KEY ödemeleri başvuruları nasıl yapılır? İşte KEY ödemeleri başvuruları ile ilgili bilgiler...

Aile Bakanlığı kesenin ağzını tam açtı. Bu para için her aile başvursun. Başvurular başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çatısı altında gerçekleştirilen destek ödemeleri tam gaz devam ediyor. 4 bin 150 TL’lik yardımdan faydalanmak isteyenler için başvurular başladı. Fakat her aileden sadece 1 kişi başvurabilecek.

Çocuklu ailelere nakit yardım: Başvurular pazartesi günü başlıyor, 650 TL destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik yapılan destek ödemeleri için başvurular Pazartesi günü başlayacak. Nakit yardım kapsamında, çocuklu ailelere 650 TL'ye varan ödeme yapılacak.

EYT'liler hemen bakın! Hesaplara peş peşe yatacak! Başvurular bugün resmen başladı! 

Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin kıdem tazminatı ödemeleri kapsamında, KGF destekli kredi başvuruları bugün resmen başladı. Peki başvurular nasıl, nereye yapılacak?

12 ay boyunca 1.250 TL nakit destek parası veriliyor! Aile Destek Parası ödemeleri başladı mı?

Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere 12 ay boyunca 850 ile 1.250 TL arasında ödeme yapılıyor. Peki, 'Kasım ayı Aile Destek Ödemeleri yattı mı?' Aile Destek Paketi başvuruları nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

KYK kredi ve burs ücretleri ne kadar? KYK kredi ve burs başvuruları başladı mı? 

KYK burs başvurularının ne zaman yapılacağı ve KYK kredi ve burs ücretleri 2022-2023 son zamanlarda sık sık araştırılıyor. Peki KYK bursu ne kadar? KYK kredisi ne kadar? KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte KYK burs ve kredi ödemeleriyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Başvurular başladı! Hane başına 2500 TL veriliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan doğal gaz yardım ödemeleri için başvurular açıldı.

Doğalgaz yardımı almak isteyenler dikkat! Başvurular başladı! İşte ayrıntılar...

Vatandaşın beklediği doğalgaz destek ödemeleri başvurusu dün itibariyle başladı. E-Devlet aracılığıyla başvuruların kabul edildiği destek programının tüm detayları tek tek açıklandı. Peki vatandaş yapılan ödemeleri nereden alacak? İşte doğalgaz yardımı ödemelerine yönelik merak edilen ayrıntılar..

2020 Konya TOKİ başvuruları ne zaman?

2020 Konya TOKİ başvuruları ne zaman? TOKİ Konya 2020 başvuru şartları ve gerekli belgeler neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin sosyal konut ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ 100 bin sosyal konut projesi hangi illerde inşa edilecek? İşte TOKİ Konya 2020 projesi...

İmar Barışı başvuruları ne zaman sona eriyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan imar barışı düzenlemesi başvuruları ve yapı kayıt belgesi bedeli ödemeleri için son tarih belirlendi.

Kastamonu Merkez TOKİ başvuruları ne zaman 2016?

TOKİ Kastamonu Merkez Projesi'nde yer alan 200 daire satışa çıkarılıyor. Projede taksit ödemeleri teslimden sonra başlıyor. Peki Kastamonu Merkez TOKİ başvuruları ne zaman 2016?

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvuruları!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvuruları için 500 TL başvuru bedeli alınıyor. Tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşan projede taksit ödemeleri teslimden sonra yapılıyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta başvurular bugün sona erecek!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta başvurular bugün sona erecek. Ödemeleri 180 aya varan vade fırsatı ile yapılabilen projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Giresun Aluçra emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Giresun Aluçra'da taksit ödemeleri teslimden sonra başlıyor. Projede 16 adet konut kurayla satışa çıkıyor. Peki TOKİ Giresun Aluçra emekli başvuruları ne zaman?

KEY ödemeleri başvuruları nasıl yapılır Haberi

KEY ödemeleri başvuruları nasıl yapılır

KEY ödemeleri başvuruları nasıl yapılır?

3220 sayılı Kanununun uygulama yönetmeliğine göre, yardıma müstehak kişiler KEY ödemelerinde başvurabiliyor. Peki, KEY yardımı başvurusu nasıl yapılır?


Yardıma müstehak kişilerden bağımsız konutu bulunmayanlar adına en az 18 ay süre ile bağımsız konutu bulunanlar adına ise en az 36 ay süre ile yardım yapılmış olanlar bazı belgeleri temin ederek T.Emlak Kredi Bankasına başvurabiliyor. 


Key ödemelerinin resmi internet sayfasında KEY ödemeleri hakkında yapılan açıklamada KEY ödemesi başvurularına ilişkin açıklamalara yer veriliyor.


KEY ÖDEMELERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Bilindiği üzere, KEY hak sahiplerine ilişkin listeler 28/7/2008 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanmış olup, söz konusu listelerde isimleri yer almadığı halde yardıma müstahak olduklarını ileri sürenlerin üç aylık başvuru süresi 28/7/2008 tarihinde başlamış ve  28/10/2008  tarihinde sona ermiştir.


İtirazlara ilişkin işlemler ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yerine...