02 / 05 / 2024

Doğalgaz yardımı almak isteyenler dikkat! Başvurular başladı! İşte ayrıntılar...

Doğalgaz yardımı almak isteyenler dikkat! Başvurular başladı! İşte ayrıntılar...

Vatandaşın beklediği doğalgaz destek ödemeleri başvurusu dün itibariyle başladı. E-Devlet aracılığıyla başvuruların kabul edildiği destek programının tüm detayları tek tek açıklandı. Peki vatandaş yapılan ödemeleri nereden alacak? İşte doğalgaz yardımı ödemelerine yönelik merak edilen ayrıntılar..



Vatandaşın beklediği doğalgaz destek ödemeleri başvurusu dün itibariyle başladı. E-Devlet araçılığıyla başvuruların kabul edildiği destek programının tüm detayları tek tek açıklandı. Peki vatandaş yapılan ödemeleri nereden alacak? Başvurular devam ediyor mu? Sayaçlı sisteme sahip olan vatandaşlar için karta yükleme gerçekleşecek mi?Sizler için haberimizde bu soruların yanıtını verdik. İşte doğalgaz yardımı ödemelerine yönelik merak edilen bu soruların ayrıntıları...

Doğalgaz yardımı almak isteyenler dikkat! Başvurular başladı! İşte ayrıntılar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yapmış oldukları doğalgaz tüketim desteğinde başvuruların 18.02.2022 itibarıyla başladığını açıkladı. Başvuruda bulunan haneler ödemelerin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki ödemeler ne zaman yapılacak?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön