24 / 07 / 2024

Doğalgaz yardımı almak isteyenler dikkat! Başvurular başladı! İşte ayrıntılar...

Doğalgaz yardımı almak isteyenler dikkat! Başvurular başladı! İşte ayrıntılar...

Vatandaşın beklediği doğalgaz destek ödemeleri başvurusu dün itibariyle başladı. E-Devlet aracılığıyla başvuruların kabul edildiği destek programının tüm detayları tek tek açıklandı. Peki vatandaş yapılan ödemeleri nereden alacak? İşte doğalgaz yardımı ödemelerine yönelik merak edilen ayrıntılar..




Doğalgaz desteği kaç TL oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamalarda doğalgaz yardımı başvursunun 18 Şubat Cuma günü başlayacağını şu ifadele duyurdu: "Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarının kriterlerine uyan 4 milyon hane için yılda 2 defada ödenmek üzere 450 lira ile bin 150 lira arasında değişen miktarlarda doğalgaz desteği sağlayacağız.

Doğalgaz yardımı almak isteyenler dikkat! Başvurular başladı! İşte ayrıntılar...

Bu destek için başvurular 81 ilimizin tamamında Cuma günü başlayacaktır. Elektrik desteğinde halen 2,1 milyon hane olan kapsamı 4 milyon haneye çıkartıyoruz.

Ayrıca sosyal güvenlik şemsiyemizin hem kapsama alanını hem etkisini genişletecek 15 milyar liralık yeni bir sosyal destek paketiyle ilgili hazırlıklara başlanması talimatını verdik."

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön