12 / 05 / 2024

KEY ödemeleri ilan

KEY ödemeleri ilan

5664 sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanun hükümlerine göre hangi durumlarda hak sahipliği sona eriyor? İşte KEY ödemelerinde hak sahipliğinin sona ermesi...

EPDK'dan son dakika açıklaması! Deprem bölgesinde avans ödemeleri ertelendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde olağanüstü hal kararı alınan veya afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki avans ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Mücbir sebep ilan edilen sektörlerde vergi ödemeleri!

İnşaat sektörü için mücbir sebep ilanı halinde sadece bir ya da birkaç vergi ödevi için mi tüm vergiler için mi mücbir sebep hali geçerli olur? sorusu araştırılıyor. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

KEY ödemelerine ilişkin 3 soru TBMM gündeminde!

KEY ödemeleri meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e 3 soru sordu..

Kocaeli Belediyesi veznelerinde emlak vergisi ödemeleri devam ediyor!

Körfez Belediyesi veznelerinde 2015 yılı emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri devam ediyor.

Emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri sürüyor!

Körfez Belediyesi veznelerinde 2015 yılı emlak, ilan, Reklam ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri devam ediyor.

Körfez'de emlak vergisi ödemeleri internetten yapılabiliyor!

Körfez Belediyesi veznelerinde 2015 yılı emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri devam ediyor. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak vezenelerden yapılabiliyor.

Körfez Belediyesi emlak vergisi 2. taksit ödemeleri devam ediyor!

Körfez Belediyesi veznelerinde 2015 yılı emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri devam ediyor. Körfez Belediyesi veznelerinden alınmaya devam ediyor.

Emlak Vergisi Ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor!

Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini uyardı. Emlak, ilan-reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergileri ile yol harcamalarına katılım paylarının 2’inci taksit ödemeleri 30 Kasım’da sona eriyor.

Emlak vergisi ödemeleri için geri sayım başladı!

Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini uyardı. Emlak, ilan- reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergileri ile yol harcamalarına katılım paylarının 2’inci taksit ödemeleri 30 Kasım’da sona eriyor

Yenimahalle Belediyesi'nde emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da bitecek!

Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini uyardı. Emlak, ilan-reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergileri ile yol harcamalarına katılım paylarının 2’inci taksit ödemeleri 30 Kasım’da sona eriyor.

Konut edindirme yardımı bildirimi!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince yapılıyor. "Konut Edindirme Yardımı Bildirimi" doldurulup, Sosyal Sigortalar Kurumuna verilmesi gereliyor. İşte konut edindirme yardımı bildirimi..

KEY ödemeleri süresi!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Peki, KEY ödemeleri kaç ay yapılıyor? İşte KEY ödemeleri süresi..

KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. Konut Edindirme Yardımlarından ancak bir defa yararlanılabiliyor. Peki, KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

KEY ödemeleri ilan Haberi

KEY ödemeleri ilan

KEY ödemelerinde hak sahipliğinin sona ermesi!

5664 sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanun kapsamında KEY ödemelerinde hak sahipliğinin sona ermesi ve KEY ödemeleri ilanı ile ilgili esaslar Madde 5'te şu şekilde açıklanıyor:


KEY ödemeleri ilan ve hak sahipliğinin sona ermesi 

(1) Hak sahiplerine ilişkin olarak 4 üncü madde uyarınca Bankaca EGYO'ya bildirilen listeler hak sahipliğinin tespitine esas olmak üzere Resmî Gazetede ilan edilir. 

(2) Türkiye Emlak Bankası Anonim Şirketine iletilen listelerde isimleri yer almadığı halde, konut edindirme yardımına müstahak olduğunu ileri sürenlerin, ilanın yapıldığı tarihten itibaren 3 ay içerisinde mülga 3320 sayılı Kanuna göre konut edindirme yardımı hesaplarını tahakkuk ettirmek ve ilgili bankaya devretmekle yükümlü olan kurum ve kuruluşlara başvurmaları halinde, adlarına daha önce konut edindirme yardımı yapıldığı hususunun...