02 / 05 / 2024

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat nerede

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat nerede

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Yıldız tarafından kuruldu. 

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

SGK’dan 50 bin TL’nizi almayı unutmayın! O üçlü tarihi sakın kaçırmayın!

SGK’lı vatandaşlara duyuru yapıldı. SGK 50 bin liranın yatırılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Marc Anthony'nin lüks malikanesi!

Survivor'da Acun Ilıcalı, 'büyük ödül' olarak yarışmacılara lüks bir malikanede konaklayacaklarını açıkladı. Fakat Ilıcalı, malikanenin kime ait olduğunu söylemedi. İşte o lüks malikanenin sahibi...

Bilgün Sazak'ın Çubuklu'daki 22 yıllık villası!

Takı tasarımcısı Bilgün Sazak, 2010 yılından beri İstanbul'un Çubuklu ilçesinde ailesine ait 22 yıllık bir villada yaşıyor. İşte o lüks villa...

10 yıllık konut kredisinin 5 yılı AND Pastel'den!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Kartal ilçesinde inşa edilen AND Pastel projesinde yüzde 20 peşin indirime ek yüzde 0,59 faiz oranı ile konut kredi süresini yarı yarıya düşürüyor. 

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Konutta stok-kira ilişkisi!

Önümüzdeki dönemde ne kadar çok konut satılırsa kiralar o ölçüde az artacak, belki de sabit kalacak... 

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Yıldız tarafından kuruldu. 

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğl: İmar kanunlarını deldirtmem!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Zorlu Grand Otel’de düzenlenen basın toplantısında Trabzon basını ile bir araya geldi. Gümrükçüoğlu imar politikaları ile ilgili basına açıklama yaptı.

Kahramanmaraş Andırın Devlet Hastanesi için prefabrik bina yapıldı!

Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Bağlı Andırın İlçe Devlet Hastanesinde yapımı gerçekleştirilen Prefabrik bina hizmete girmiştir.

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat nerede Haberi

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat nerede

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Yıldız tarafından kuruldu. 
 

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
TEKNOLOJİK TESİSAT MÜHENDİSLİK 1-Gıda, içecek, petrokimya ve kimya sanayine yönelik her türlü proses, mekanik, borulama, havalandırma, inşaat ve elektrik tesisat, tank, esanjor, filtre, dolum, depolama, rafineri, enerji ve kimya proseslerine ait malzeme ve ekipmanların mühendislik, ARGE, montaj ve devreye alma işlemlerini gerçekleştirmek, söz konusu tesislerin bakım, proje ve yenilenmesini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Key Oıl And Gas Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Yenişehir Mahallesi Osmanlı Blv.B Blok B Girişi No:4 B/28...