30 / 04 / 2024

key yardımları

key yardımları

KEY yardımı diğer ifade ile konut edindirme yardımı ile ilgili esaslar, 1986 yılında kabul edilen 3320 sayılı kanun kapsamında yer alıyor. Peki KEY yardımı nedir? KEY yardımı kimlere yapılır?

Kiracılar müjde! Kira yardımları resmen başladı!

Artan kira fiyatları karşısında zorlanan kiracılara rahat bir nefes aldıracak haber geldi. Kira yardımlarının resmen başladığı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, her ay o miktar hesaplara yatırılacak.

İBB'den İstanbullulara müjde! Kira yardımlarına yüzde 55 zam yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentsel dönüşümü hızlandırmak ve İstanbul’un depreme dirençli bir kent haline getirilmesi amacıyla kentsel dönüşüm yardımlarına yüzde 55 zam yaptı. 

Para, gıda, eğitim ve yakacak yardımları nereden alınır?

Türkiye'de ekonomik zorluklar yaşayan ve yardıma muhtaç bireyler için çeşitli kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, vakıflar ve iş insanları finansal ve sosyal destek sağlıyor. Bu tür yardımlar, özellikle geçim sıkıntısı çeken ya da işsiz kalan kişilere destek sunuyor. 

Kira yardımları hakkında flaş gelişme. 6-7-8-9 bin TL kredi ödeyenler hemen gelsin

İçişleri Bakanlığı'ndan deprem bölgesine yönelik kira yardımları hakkında flaş bir açıklama geldi.

e-Devlet yardım başvurusu! Bu formu eksiksiz dolduranın hesabına haziran ayında yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ihtiyaç sahibi ailelere ilişkin yardımları devam ediyor. Asgari ücrete gelen zamla birlikte yaşlılık, evde bakım aylığı, engelli parası gibi pek çok ödeneğin de ücreti güncellenerek yükseltildi.

Aile Bakanlığı'nın bu yardımı da var. Hiç olmazsa nefes aldırır bakın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ailelere çeşitli konu başlıkları altında yardımlar yapılmaya devam ediliyor. Bakanlığın yardımları arasında doğum yardımı da yer alıyor. İşte detaylar...

e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar bu yardımdan faydalanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı birçok alanda sosyal yardım kampanyaları düzenliyor. Devletin sağladığı sosyal yardımlarda düzenli gelir desteği, işe yönlendirme ve çocuk yardımları gibi birçok alanda yardımlar bulunuyor. Bu sosyal yardımlardan yararlanmak için e-Devlet’ten başvurmak gerekiyor.

18 yaşını geçtiysen hemen bu habere bak! Geri ödemesiz 35 bin TL yardım yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yardımlarına son sürat devam ediyor. PTT ve Ziraat Bankası aracılığı ile sağlanan geri ödemesiz 35 bin TL'lik sosyal yardım için başvurular başladı. ayrıntılar haberimizde.

Bu hastalıklardan muzdarip olanlara duyuruldu! Ayda 4.337 TL yardım yapılacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından kronik hastalar için bir açıklama yapıldı. İşte detaylar!

Sosyal yardım alan yurttaşlara son dakika müjdesi geldi! Bakan Yanık resmen açıkladı!

Sosyal yardım ödeme miktarları kapsamında son dakika açıklamalar yakından izleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu yıl da sosyal hizmetlere ve yardımlar ile ilgili kapasite ve hizmetleri iyileştirmeye, yeni hizmet modelleri ve alanları geliştirmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Yardım miktarı Nisan ayında 4.337 TL’ye çıktı…  Nasıl başvurabilirsiniz?

Binlerce vatandaşın faydalandığı devlet yardımlarından biri olan 4.337 TL destek ödemesi bu ay Ramazan bayramı nedeniyle erken ödendi. Listede adı soyadı bulunanlara hemen yapılan bu ödemeden kimler yararlanabilir?

SED yardımı yattı mı? SED nisan ayı yardımı ne zaman yatacak? SED yardımı ayın kaçında yatıyor?

SED yardımlarının yatıp yatmadığı vatandaşlar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte SED yardımına dair detaylar!

Aile Bakanı Yanık’tan zamlı yardım müjdesi! 15 bin TL hesaplara yatacak! Tek tek açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yapılan ödemelere bu yıl itibariyle zam geldi. İhtiyaç sahiplerine destek için ödenen sosyal yardımların güncel miktarları sorgulanıyor. Öte yandan, Bakan Derya Yanık, ödemelerin güncel zamlı şekilde hesaplara yatacağının duyurdu. İşte, aile destek ödemesi için

key yardımları Haberi

key yardımları

KEY yardımı nedir?

KEY yardımı diğer ifade ile konut edindirme yardımı ile ilgili esaslar, 1986 yılında kabul edilen 3320 sayılı kanun kapsamında yer alıyor.


Kanun gereğince; a) Aylıklarını 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile 926 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu, 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ve 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu’na göre almakta bulunan Devlet Memurları ile diğer kamu görevlilerine kanunla veya kanunların verdiği yetkiye dayanılarak kurulan kuruluşlarda çalışanlara ve T.C. Emekli Sandığından Emekli adi malüllük ve vazife malüllüğü aylığı almakta olanların kendilerine,


b) (10) ve (10)’dan fazla işçi çalıştıran işyerlerinde çalışan işçilere,


c) 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu ile aynı Kanun’un geçici 20. maddesine tabi ve 991 sayılı kanun ve Sosyal sigortalar Kurumuna devredilen sandıklar mevzuatına göre yaşlılık veya malullük...