09 / 05 / 2024

keyifliyaşamevleri

keyifliyaşamevleri

Ege Koop Keyifli Yaşam Evleri 'nde 10 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor, Keyifli Yaşam Evleri 'nde fiyatlar 95 bin liradan başlıyor

Yaşlılar için 'yaşam evi' projesi hayata geçirildi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı huzurevlerinden sonra 3-4 kişinin bir arada kalacağı yaşamevleri projesini hayata geçiriyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, proje kapsamında şuanda 16 evin yaşlılara hizmet vermeye başladığını söyledi

keyifliyaşamevleri Haberi

keyifliyaşamevleri

Keyifli Yaşam Evleri Ege Koop imzasıyla Ulukent'te yükseliyor. 30 dönüm alan üzerine yayılan Keyifli Yaşam Evleri 19 blok halinde yükseliyor.


Keyifli Yaşam Evleri 'nde yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 184 konutun yer aldığı Keyifli Yaşam Evleri 'nden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.



Ege Koop Keyifli Yaşam Evleri 'nde

50 metrekarelik 1+1 daireler 95 bin liradan,

77 metrekarelik 2+1 daireler ise 130 bin liradan alıcılarını bekliyor. Keyifli Yaşam Evleri 'nde 10 bin lira peşinatla konut sahibi olmak mümkün.


Ulukent Keyifli Yaşam Evleri 'nde; bisiklet ve yürüyüş yolları, yüzme havuzu, kafe, voleybol sahası, otopark, basketbol sahası, havuz ve tenis kortu bulunuyor.


http://www.keyifliyasamevleri.com

0 232 484 07 07

Ceren...