17 / 05 / 2024

kfc türkiye franchising

kfc türkiye franchising

Süzer Grubu'nun perakende şirketi Turkent'in Pizza Hut ile KFC'nin Türkiye franchise ve işletme haklarını, ABD'li esas patron Yum! Brands'a devrine onay çıktı.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Türkiye'nin 101 popüler franchise markası!

Franchising sektörünün popüler markalarını "Bayim Olur Musun?" dergisi derledi. İşte Türkiye'nin 101 popüler franchise markası...

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017'de 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık etti!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017'yi 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık ederek kapattı. 

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017’de iki kat büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 yılında pazar payını iki kat büyüttü. 

ERA Gayrimenkul Türkiye basın toplantısı 31 Ocak'ta!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2017 yılını değerlendireceği ve 2018 yılı beklentilerini’ paylaşacağımız bir basın buluşması gerçekleştiriyor. 

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Türkiye gayrimenkul danışmanlığının gelişimi için ümit verici!

Franchising vererek Kars'a kadar ulaşan RE/MAX, 2 bin 500'e yakın gayrimenkul danışmanını sistemine dahil etti. RE/MAX Türkiye Kurucusu Murat Goldştayn, "2 bin 900 kişilik bir girişimci camiasına sahip, alanında lider bir markayız''diyor.

Century 21 Türkiye, Franchising Fuarı 15 Ekim'de!

Türkiye'nin en büyük kurumsal gayrimenkul firmaları arasında yer alan Century 21 Türkiye, 15-18 Ekim tarihleri arasında geçekleştirilecek Bayim Olur Musun? Franchising Fuarı'nda girişimcilerle buluşacak.

KFC Türkiye'de 400 yeni şube açacak!

KFC, önümüzdeki beş yılda Türkiye'de 400 yeni restoran daha açmayı hedefliyor. Yeni açılacak bu restoranların 250 tanesinin Anadolu'da olması hedefleniyor.

KFC 100. restoranını Tarihi Yarımada Sirkeci'de açtı!

Tavuk restoranı şirketi KFC, Türkiye'deki 100. restoranını Tarihi Yarımada'da Sirkeci'de açtı. Türkiye ve KFC MENAPak (Ortadoğu, Kuzey Afrika, Pakistan) Genel Müdürü Sabir Sami, Türkiye'de 2014'te 77 olan KFC restoranlarının sayısının 100'e ulaştığını söy

KFC Türkiye'deki 100. restoranını açtı!

Dünyanın en büyük tavuk restoranı şirketi KFC, Türkiye’deki 100. restoranını İstanbul turizminin en gözde noktası olan Tarihi Yarımada’da Sirkeci’de açtı.

KFC'nin hedefi Türkiye'de 400 yeni restoran!

Dünyaca ünlü fast food zinciri KFC, Türkiye pazarında atağa kalkıyor. Şirket, 5 yılda 250'si Anadolu'da olmak üzere 400 yeni restoran açmayı planlıyor.

KFC, Türkiye'de 5 yılda 400 yeni restoran açacak!

Yum! Türkiye ve KFC MENAPak Genel Müdürü Sami: "Türkiye'de 5 yılda 400 restoran açmayı planlıyoruz. Bu 400 restoranın 250'sinin Anadolu'da olmasını istiyoruz" dedi.

kfc türkiye franchising Haberi

kfc türkiye franchising


Turkent Gıda, ABD'li fast food devlerinin franchise ve işletme haklarını Yum Brands'a sattı.

Bu satış sonrasında Süzer Grubu, kendi bünyesinde perakende sektörü olarak tanımladığı fast food alanından çıkmmış oldu.


Satış, Rekabet Kurulu tarafından da onaylandı.

Rekabet Kurulu'ndan yapılan açıklamada, "Turkent Gıda ve Turizm San. ve Tic. A.Ş.’nin hisselerinin tamamının Yum! Brands Inc. tarafından, tamamına sahip olduğu bir iştiraki vasıtasıyla devralınması işlemine izin verildi" denildi.

Pizza Hut'ın Türkiye'de 41, KFC'ninse 59 şubesu var. İki zincirde 2.300 kişi istihdam ediliyor.Pizza Hut Türkiye'deki ilk restoranı 1988 yılında Ataköy Galleria’da açmış, 2000 yılına kadar restoranlar Tricon tarafından yönetilmişti. 2000 yılı Ocak ayında ise Turkent, Pizza Hut restoranlarının Türkiye franchise haklarını satın almıştı.

Kentucky Fried Chicken (KFC)’nın ilk restoranı ise Turkent tarafından 1989 yılında...