06 / 05 / 2024

KFC türkiyede 400 restoran açacak

KFC türkiyede 400 restoran açacak

KFC, önümüzdeki beş yılda Türkiye'de 400 yeni restoran daha açmayı hedefliyor. Yeni açılacak bu restoranların 250 tanesinin Anadolu'da olması hedefleniyor.

Tefal kazanlı ütüler 400 TL indirimle! İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ütü yapmayı kolaylaştıran Tefal kazanlı ütüler şimdi 400 TL indirimli fiyatıyla satışta. İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi…

Arçelik buharlı ütüde 400 TL indirim fırsatı! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi

 Arçelik yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya dahilinde BEU 9030 D Arçelik Aria™ Expert Buharlı Ütü alımında 400 TL'lik bir indirim uygulanıyor. İşte kampanyanın detayları ve fiyat listesi...

2022 Renault Clio fiyat listesi yayınlandı! Resmen 400 bin TL’nin altına düştü…

2022 model Renault Clio fiyat listesi yayınlandı. Salgın döneminde yükselen otomobil fiyatları, rekor seviyelere ulaşmıştı. Neredeyse 400 bin TL’nin altında sıfır otomobil kalmamıştı. Kurun aşağı çekilmesinin ardından Renault Clio fiyatlarında da indirim oldu.

TÜGEM 400 emlak profesyonelini bir araya getiriyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) 22 Şubat 2022 tarihinde 5. buluşmasını gerçekleştirecek.

KFC, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde restoran açacak!

Kısa bir süre önce KFC Türkiye'de genel müdürlük koltuğuna oturan Feliks Boynuinceoğlu, hem mağaza açılışlarına hem de dijitalleşmeye odaklanacak. Boynuinceoğlu, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde yeni restoran açacaklarını söyledi.

400 bin TL'lik evi 4 bin TL'ye aldı!

İstanbul'da bir huzurevinde yaşayan Nadide K., kendisini ziyarete gelerek yakınlık kuran Sevgi T.'ye 400 bin TL'ye evini satmak üzere anlaştı. Evin satış işlemleri tamamlandıktan sonra hesaplarını kontrol eden Nadide K., 4 bin TL yatması üzerine şüpheli Sevgi T.'den şikayetçi oldu...

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Isparta Yalvaç'a 400 ucuz konut geliyor!

Isparta Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, evsizlere müjdeyi verdi. Tütüncü, 400 ailenin ev sahibi olması için çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Ümraniye Belediyesi'nin 2017 bütçesi 400 milyon TL!

Ümraniye Belediyesinin 2017 yılı muhammen bütçesi ve performans programı, Belediye Meclisi’nde yapılan görüşmelerin ardından oy çokluğu ile kabul edildi.

Paşabahçe, Çankaya'da yeni mağaza açtı

Paşabahçe Mağazaları, Çankaya’da yeni mağazasını hizmete açtı. Toplam 400 metrekarelik alana sahip olan Çankaya Paşabahçe Mağazası, yaşam ve butik ürünlerinden oluşan yaklaşık 4 bin ürünü müşterilerinin beğenisine sunuyor.

KFC Türkiye'de 400 yeni şube açacak!

KFC, önümüzdeki beş yılda Türkiye'de 400 yeni restoran daha açmayı hedefliyor. Yeni açılacak bu restoranların 250 tanesinin Anadolu'da olması hedefleniyor.

İran'dan Türklere 400 milyar dolarlık çağrı!

İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Nemetzade, Türk yatırımcılara bu projelerde yer alması için çağrı yaptı. İranlı resmi makamlara göre, söz konusu projelerin tutarı 400 milyar doları buluyor.

KFC türkiyede 400 restoran açacak Haberi

KFC türkiyede 400 restoran açacak

TÜRKİYE'DEKİ ilk KFC şubesi 1989 yılında İstanbul Galleria AVM'de açıldı. Firma, Türkiye'deki 100'üncü restoranını geçtiğimiz hafta içinde İstanbul Sirkeci'de açtı. Ayrıca önümüzdeki beş yılda 400 yeni restoran daha açmayı hedefliyor. Bu restoranların 250'sinin Anadolu'da olması hedefleniyor. Yum! Türkiye ve KFC MENAPak (Ortadoğu, Kuzey Afrika, Pakistan) Genel Müdürü Sabir Sami, dünya genelinde 13.3 milyar dolarlık cirosuyla Fortune 500 listesinde 228. sırada yer alan Yum'ın sektördeki büyüme potansiyeli nedeniyle Türkiye'yi önemli bir pazar olarak gördüğünü söylüyor. Fast food alanında Türkiye'de en hızlı büyümenin Anadolu'da gerçekleştiğini belirten Sami, yeni restoranlar açarak hızla büyüdüklerini, bu stratejilerinin 2016 yılında da süreceğine dikkat çekerek, "Restoran sayımızı yıl sonuna kadar 110'a çıkarmayı hedefliyoruz. Türkiye nüfus büyüklüğü, genç yaş ortalaması ve büyüyen ekonomisiyle yabancı yatırımcılar için cazip...