27 / 04 / 2024

KG Gürel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

KG Gürel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

KG Gürel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kaan Gürel tarafından 600 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi'nde kuruldu.

Ilhan Feyzi Gürel kimdir? Hangi şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışıyor?

Ilhan Feyzi Gürel hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ilhan Feyzi Gürel’in hayatı...

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

KG Gürel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KG Gürel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kaan Gürel tarafından 600 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi'nde kuruldu.

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Gürel tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, 30 Ağustos Sokak'ta kuruldu.

Gürel Çam: Hatay'da depreme dayanıklı binalar şart!

Prof. Dr. Gürel Çam, özellikle deprem esnasında betonarme yapıların daha fazla hasara yol açmasından dolayı çelik konstrüksiyon yapılara ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti.

Türkiye'nin En İyi Sosyo Kültürel Yapısı Vialand!

Türkiye'nin En İyi Sosyo Kültürel Yapısı Vialand oldu. Via Properties & Gürsoy Grup ortaklığında 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen VIALAND, sadece Türkiye değil, çevre ülkeler için de eğlence ve perakendenin merkezi haline geldi

Sağlam ve güvenli yapı için denetimler devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri, sağlam ve güvenli yapı için denetimlerini sürdürüyor. Türkiye genelinde Bakanlık ve İl Müdürlüklerinde görev yapan personellerce diğer illerdeki denetimlerde hız kesmeden devam ediyor.

Gürallar Yapı Sanayi Anonim Şirket İstanbul Şubesi açıldı!

Gürallar Yapı Sanayi Anonim Şirket İstanbul Şubesi, Ayşen Haydaroğlu, Hakan Özkan tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Küçükbakkalköy, Ataşehir, Sedef Sitesi'nde kuruldu.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması gerektiğini söyledi. Güllüce. Bursa ' da kentsel dönüşümün zor olduğuna işaret etti...

Kira zamları neye göre yapılır?

Kira zamlarının nasıl hesaplanması gerektiği, kira hukukunun düzenlendiği Borçlar Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki mesken ve işyerlerinde kira zamları neye göre yapılır? İşte kira zamları 2014..

Gülsoy Yapı ve İnşaat Malzemeleri Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsoy Yapı ve İnşaat Malzemeleri Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevket Gülsoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de kuruldu.

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Hakan Gözen, M. Kamuran Gözen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

KG Gürel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

KG Gürel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

KG Gürel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kaan Gürel tarafından 600 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi'nde kuruldu.


KG Gürel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3 Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; İNŞAAT- EMLAK- a) Yapı endüstrisinde kullanılan çimento, demir, kireç,tuğla asmolen, kum, kereste, kontrplak, seramik, mermer, sıva, boya iç dış cephe kaplama malzemeleri, dekorasyon malzemeleri, sunta gibi ana inşaat malzemeleri ile sıhhi tesisat, elektrik, ısıtma, soğutma, havalandırma tesisatları iç ve dış dekorasyon malzemeleri, bina ve çatı örtüleri, prefabrik yapı elemanları, çeşitli armatörler, aksesuarlar ve sair hammadde, mamul,malzeme ve teçhizat ile her türlü, inşaat, makine, tesis, araç ve gereçlerini toptan veya perakende alım satımını, imalini, montajını,pazarlamasını, ithalat ve...