29 / 04 / 2024

KG İnşaat okyanus park evleri

KG İnşaat okyanus park evleri

KG İnşaat Okyanus Park Evleri, 'huzurla yaşamanın tek adresi' sloganıyla yola çıkarak sahiplerini bekliyor. İşte, Pendik Okyanus Park Evleri nerede sorusunun cevabı...

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Can Tunca tarafından kuruldu.

Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Enes Karatay ve Seyfi Başoğlu ortaklığında kuruldu.

Okyanus Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Okyanus Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Sabri Gülel ve Serkan Gülel ortaklığında kuruldu.

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Süren Filiz Sağlam tarafından kuruldu.

Kg Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kg Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited  Şirketi Üsküdar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Şahin tarafından kuruldu.

Kg Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli İle Hasan Ali Pazar tarafından kuruldu.

Okyanus Group Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyanus Group Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Nülüfer Özkan tarafından kuruldu.

Kgül Plastik İnşaat Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Kgül Plastik İnşaat Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Gül tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Açıkgöz1 İnşaat Elektrik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıkgöz1 İnşaat Elektrik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Açıkgöz tarafından kuruldu. 

Okyanus Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyanus Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Mollahüseyinoğlu ve Şule Mollahüseyinoğlu ortaklığında kuruldu. 

Okyanus Park Evleri iletişim!

Okyanus Park Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. KG İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 3 bin metrekare arsa alanına sahip. 

Big Okyanus Yapı Market Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Big Okyanus Yapı Market Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

KG İnşaat okyanus park evleri Haberi

KG İnşaat okyanus park evleri

3 bin metrekarelik bir alanda 2 blok şeklinde yükselen Okyanus Park projesi, 108 daire ve 5 dükkandan oluşuyor. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks dairelerin mevcut olduğu projede 105 metrekare 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 450 bin liradan, 3 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 550 bin liradan başlıyor.


KG İnşaat, Okyanus Park projesinde bunların yanı sıra çocuk parkı, 5 bin metrekare otopark, spor salonları, toplantı salonları, ledli botanik havuz, kamelyalar ve palmiyeler de bulunuyor. 


Pendik Okyanus Park Evleri nerede?

İstanbul'un Anadolu Yakasında Pendik Güllü Bağlar'da KG Grup tarafından inşa edilen Okyanus Park Evleri, havalimanına, Gedik Üniversitesine, Özel öğrenci yurtlarına, Pendik Devlet Hastanesine ve Viaport'a 5 dakika, Pendik İdo...