17 / 05 / 2024

Khal Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi

Khal Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi

Khal Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de K.M.Mahmood Mahmood Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Nmn Group Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nmn Group Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de Maryam Khalık M Al-Atteyah ve Noora Alı N.A. Alattıaya ortaklığında kuruldu.

Mnc For General Trade Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnc For General Trade Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen M Al  Khalıfah tarafından kuruldu. 

99pd Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

99pd Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Ali tarafından kuruldu. 

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi 3 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Turan Arslan, Jasem M H Z Alfajjı, Danı Khalıl ve Selma Akdoğan imzasıyla bugün kuruldu.

Özfa Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özfa Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkür Kaya, Fatih Kanat, Saydakhmad Khalıfaev ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Waves Gayrimenkul Yatırım ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Waves Gayrimenkul Yatırım ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi, H.A.Abdelazızı Salman Elsharıf ve Alamır Khaled Mohamed Khalıl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Esenyurt, Battalgazi Mahallesi'nde kuruldu.

Ebdaa Gayrimenkul Yatırım Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ebdaa Gayrimenkul Yatırım Pazarlama Limited Şirketi, Khalıd Hamad A Albassam tarafından 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi' nde kuruldu.

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadı Khalıl Fares Daoud tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Bağcılar, Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Nawaf Alı A Alsharıf ve Khalıd Saud F Alshareef ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Khal Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khal Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de K.M.Mahmood Mahmood Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arif Karaca, Mehmet Akdeniz, Muzaffer Karaca, Rahmi Karaca, Sami Karaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Leon Hananel, Toni Hananel tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim 2013 tarihinde Beyoğlu, Karaköy, Bankalar Caddesi'nde kuruldu

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Salem Sadek Ben Tahia tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Fatih, Gençtürk Caddesi'nde kuruldu

Khal Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Khal Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi

Khal Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te K.M.Mahmood Mahmood Müdürlüğü'nde kuruldu.


Khal Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına...