21 / 09 / 2024

khazanah köprü ihalesi

khazanah köprü ihalesi

Khazanah Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nor Mohamed Yakcop ve Khazanah Genel Müdürü Azman Hj Mokhtar’ın iştirak ettiği açılışta konuşan Babacan, ofisin, iki ülke arasında çok önemli bir köprü vazifesi göreceğini dile getirdi...

TOKİ'den Nusaybin'e 2 yeni köprü! İhalesi bugün!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet Köprü İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Akşehir'de kavşak ve köprü yapımı ihalesi mecliste!

Akşehir Yunak Devlet Yolunda kavşak ve köprü yapımı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Mardin'e 2 yeni köprü!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet köprü ve 1 Adet 72 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Batman-Siirt illeri köprü yapımları ihalesi meclis gündeminde!

Batman-Siirt illeri köprü yapımları ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kastamonu Taşköprü'de 41.2 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi, Gizlice Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İşin ihalesi 11 Nisan'da gerçekleşecek..

Gebze'ye yeni yaya köprüsü inşa edilecek!

Gebze D-100 Osman Yılmaz Mahallesi mevkiinde yapılacak olan yaya köprüsünün ihalesi yapıldı.

Kastamonu Taşköprü TOKİ 310 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kastamonu İli, Taşköprü İlçesi, Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii 310 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kastamonu Taşköprü 310 konut ihalesi yarın!

Kastamonu Taşköprü Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii Emekli 310 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kastamonu Taşköprü 310 konut ihalesi 5 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu Taşköprü'de 310 konut yapacak. TOKİ Kastamonu Taşköprü 310 konut ihalesi 5 Temmuz'da gerçekleşecek..

1915 Çanakkale Köprüsü müşavirlik ihalesi 11 Mayıs'a ertelendi!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesimi, Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için 27 Mart'ta ihale yapılacaktı, ertelendi.

Sivas Karşıyaka Köprüsü'nün ihalesi yapıldı!

Sivas Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan yeni köprü için, Muhtar Çetin Aydın teşekkür etti.

Taşköprü OSB’nin alt yapı proje ihalesi yapıldı!

Taşköprü’de geçtiğimiz yıl kamulaştırma çalışmaları tamamlanan Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı proje ihalesi yapıldı.

İzmir Urla'daki tarihi 2 köprü restore edilecek!

İzmir Urla'da yer alan iki taş köprü yenilenecek. Özbek 1 ve Özbek 2 taş köprünün ihalesi gerçekleşti.

khazanah köprü ihalesi Haberi

khazanah köprü ihalesi


Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Malezya Hükümeti’ne ait stratejik yatırım fonu Khazanah Nasional Berhad’ın Türkiye Bölge Ofisi açılışına katıldı.


Khazanah Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nor Mohamed Yakcop ve Khazanah Genel Müdürü Azman Hj Mokhtar’ın iştirak ettiği açılışta konuşan Babacan, ofisin, iki ülke arasında çok önemli bir köprü vazifesi göreceğini dile getirdi.


Portföyünde 40 milyar doların üzerinde yatırım bulunduran Malezyalı Khazanah’ın Türkiye’deki en büyük girişimi köprü ve otoyol özelleştirmesi ihalesi oldu. Khazanah bünyesindeki UEM Group, Koç Holding ve Ülker Grubu ile birlikte köprü ve otoyolların özelleştirmesinde geçen yıl aralıkta 5.7 milyar dolarla en yüksek teklifi verdi. Ancak bu ihale Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Otoyol meselesini tekrar masaya yatıracağız. Daha büyük beklentimiz var” sözlerinin ardından iptal edilmişti.


Malezyalılar, ‘Khazanah Turkey Regional Office’ (Khazanah Türkiye Bölge...