03 / 05 / 2024

khg yapı yedi mavi telefon

khg yapı yedi mavi telefon

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı, TOBB Zeytinburnu arazisinde yapacakları Yedi Mavi projesi için ön talep topluyor. Projede rezidans, ofis, otel, AVM alanları olacak...

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Yedi ayda yüzde 200 zam yapıldı! Artık ödemek çok zor! Ev sahipleri ve kiracılara kötü haber

Vatandaşları fahiş şekilde artan ev kiralarının yanı sıra artık önemli miktarlarda artan aidat miktarları bunalıma sokuyor. İstanbul’un çeşitli semtlerinde son yedi ay içinde aidat ücretlerine yapılan zamlar dudak uçuklattı. İşte detaylar…

Filyos'taki imara aykırı yapılar için yıkım kararı!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Filyos'ta 26 adet yapı ve bir yapı için alınmış 10 adet yapı kayıt belgesinde yapılan incelemede üç adet yapıdaki yedi adet bağımsız bölümün imara aykırı olduğunu belirledi.

Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunda Değişiklik!

On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunda Değişiklik!

On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu...

Ege Yapı'dan 2.5 milyar liralık 7 proje!

Ege Yapı, 2,5 milyar lira yatırdığı İstanbul’daki yedi projesini iki yıl içinde tamamlamayı planlıyor. Sonrasında hedef, Anadolu ve yurt dışı. Bir de inşaat dışı işleri büyütmek...

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

Son 17 yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Son on yedi yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bulut tarafından kuruldu. 

Yedi Mavi'de 60 ay sıfır faiz kampanyası için son günler!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat –Gül Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen “Yedi Mavi” de yaşam Şubat 2019’da başlayacak…

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

Sinop'ta yapılan arazi toplulaştırmaları meclis gündeminde!

Sinop'un Saraydüzü ve Boyabat ilçelerinin on yedi köyünde yapılan arazi toplulaştırmaları TBMM gündemine taşındı..

Kazlıçeşme Yedi Mavi Proje fiyatları 2017!

1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Yedi Mavi Evleri projesi Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

khg yapı yedi mavi telefon Haberi

khg yapı yedi mavi telefon


Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı, 2011 yılında TOBB'dan aldığı Zeytinburnu arazisinde yapacağı Yedi Mavi projesi için ön talep topluyor. Yedi Mavi Zeytinburnu projesi 73 bin metrekare alanda inşa edilecek.



Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Yaklaşık 650 konutun yer alacağı Yedi Mavi projesinde teslimlerin 3 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.


Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde rezidans dairelerin yanı sıra otel, ofis, alışveriş merkezi gibi alanlar da yer alıyor. Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Yedi Mavi projesi denize hakim konumda yükseliyor.



Tel: 444 7 034

Web: