16 / 05 / 2024

Khloe Kardashian nerede yaşıyor

Khloe Kardashian nerede yaşıyor

Lüks yaşamlarıyla sürekli gündem olan Kardashian'lar devasa malikane inşa ettiriyor. Yan yana inşa edilen malikanenin maliyeti 37 milyon dolar.

Khloe Kardashian evini 18 milyon 950 bin dolara satışa çıkardı!

Khloe Kardashian, meşhur Calabasas konağına veda edecek. Kardashian konağı 18.95 milyon dolara satıyor.

Kris Jenner ve Khloe Kardashian 37 milyon dolara malikane inşa ettiriyor!

Lüks yaşamlarıyla sürekli gündem olan Kardashian'lar devasa malikane inşa ettiriyor. Yan yana inşa edilen malikanenin maliyeti 37 milyon dolar.

French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara malikane aldı!

Bir dönem Khloe Kardashian ile aşk yaşayan French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı. NBA yıldızlarından Paul George'nin eski evi olan mülk, Toskana mimarisiyle modern tarzı birleştiriyor.

Khloe Kardashian evini 18 milyon 950 bin dolara satışa çıkardı!

Khloe Kardashian, meşhur Calabasas konağına veda edecek. Kardashian konağı 18.95 milyon dolara satıyor.

40 milyon dolarlık servti olan Khloe Kardashian bu evde yaşıyor!

Kardashian- Jenner ailesinin üyelerinden Khloe Kardashian, sevgilisi Tristan Thomspon'ın ihanetine uğradıktan sonra minik kızı True ile birlikte yaşamaya başladı.

Khloe ve Kourtney Kardashian, ABD’deki evini dekore ettirdi!

Sık sık sözde Ermeni soykırımını destekleyen Khloe ve Kourtney Kardashian, ABD’deki evlerini Osmanlı aşığı bir mimara dekore ettirdiler.

Justin Bieber, malikanesini 7.2 milyon dolara Khloe Kardashian’a sattı!

Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber, Miami’deki görkemli malikânesini Khloe Kardashian’a sattı. Khloe Kardashian’ın yeni evinde altı yatak odası, SPA, yüzme havuzu ve şarap mahzeni bulunuyor.

Justin Bieber'ın evini 7 milyon dolara Khloe Kardashian aldı!

Kanadalı popstar Justin Bieber'ın Kaliforniya'daki malikanesinin yeni sahibi olan Kardashian, 7.2 milyon dolar (15.7 milyon TL) ödedi. Böylece Bieber, iki yıl önce 6 milyon dolara satın aldığı evi büyük bir 20 kârla satmış oldu...

İnnovia 4 nerede?

4. etap dairelerinin halen satışta olduğu İnnovia 4 projesi Yeşil Gayrimenkul Ortaklığı girişimi ile hayata geçirildi. İnnovia 4 nerede, konum ve kroki ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor

Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia nerede konumlandırılıyor; Eski Edirne Asfaltı, Metris Kavşağı, Küçükköy Gaziosmanpaşa'da yer alıyor...

Ataşehir Varyap Meridian nerede?

Ataşehir Varyap Meridian nerede , telefon numarası, konum, adres bilgisi ve proje detayları haberimiz içerisinde yer alıyor...

Varyap Plaza Pendik nerede? Telefon numarası!

Tuzla Tersanesi'nin arka tarafında hayata geçirilen Varyap Plaza Pendik nerede, ulaşım, kroki, telefon ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia, Metris Kavşağı’ dönemecinde yükseliyor. Gaziosmanpaşa Viaport Venezia nerede, nasıl gidilir, konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizde yer alıyor

Metropol İstanbul nerede!

Metropol İstanbul nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki en güncel bilgiler Türkiyenin öncü emlak sitesi emlakkulisi.com 'da yer alıyor.

Khloe Kardashian nerede yaşıyor Haberi

Khloe Kardashian nerede yaşıyor

Anne-kız Kardashian’ların 37 milyon dolarlık dev kompleksi inşa ettiriyor. NTV'de yer alan habere göre; 65 yaşındaki Kris Jenner ile 37 yaşındaki Khloe Kardashian, Hidden Hills şehrinde yan yana iki malikane yaptırıyor. 

İnşaat halindeki evlerin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Her ikisi de bugünlerde o bölgede popüler olan modern çiftlik evi olarak inşa edildi ve her biri yaklaşık bin metrekare büyüklüğündeki devasa evler, birbirinden sadece birkaç metre uzaklıkta yer alıyor. Evler, anne kızın birbirlerini sık sık ziyaret etmeleri için yan yana yapıldı. Kris Jenner’ın koyu gri evinin çatısına güneş panelleri koydurdu. Her iki evde de havuz yer alıyor. 

Khloe Kardashian’ın evi 17 milyon dolarken, Kris Jenner’ın evinin ise 20 milyon dolar değerinde olduğu aktarıldı. Evlerin fiyatı fazla olsa da Hidden...