29 / 04 / 2024

Kris Jenner ve Khloe Kardashian 37 milyon dolara malikane inşa ettiriyor!

Kris Jenner ve Khloe Kardashian 37 milyon dolara malikane inşa ettiriyor!

Lüks yaşamlarıyla sürekli gündem olan Kardashian'lar devasa malikane inşa ettiriyor. Yan yana inşa edilen malikanenin maliyeti 37 milyon dolar.



Anne-kız Kardashian’ların 37 milyon dolarlık dev kompleksi inşa ettiriyor. NTV'de yer alan habere göre; 65 yaşındaki Kris Jenner ile 37 yaşındaki Khloe Kardashian, Hidden Hills şehrinde yan yana iki malikane yaptırıyor. 

İnşaat halindeki evlerin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Her ikisi de bugünlerde o bölgede popüler olan modern çiftlik evi olarak inşa edildi ve her biri yaklaşık bin metrekare büyüklüğündeki devasa evler, birbirinden sadece birkaç metre uzaklıkta yer alıyor. Evler, anne kızın birbirlerini sık sık ziyaret etmeleri için yan yana yapıldı. Kris Jenner’ın koyu gri evinin çatısına güneş panelleri koydurdu. Her iki evde de havuz yer alıyor. 

Kris Jenner ve Khloe Kardashian 37 milyon dolara malikane inşa ettiriyor!

Khloe Kardashian’ın evi 17 milyon dolarken, Kris Jenner’ın evinin ise 20 milyon dolar değerinde olduğu aktarıldı. Evlerin fiyatı fazla olsa da Hidden Hills’in en pahalı evi özelliğine sahip değil. En pahalı mülk, Haziran 2019'da 22,3 milyon dolara satılmıştı.Khloe Kardashian, Calabasas’taki malikanesini Kasım 2020'de tahliye etmiş ve 15,5 milyon dolara satmıştı. Kris Jenner ise Nisan 2020'de Hidden Hills’te kızı Kim Kardashian'ın evinin hemen karşısında yer alan evine 15 milyon dolara sattı. 

Khloe Kardashian evini 18 milyon 950 bin dolara satışa çıkardı!


Geri Dön