05 / 05 / 2024

Kia bongo nisan 2022 fiyatları

Kia bongo nisan 2022 fiyatları

kia Bongo, en çok tercih edilen ticari araçlar sıralamasında yer alıyor. Ticari araç almak isteyen kişiler Kia Bongo fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki kia Bongo fiyatları ne kadar? İşte Kia Bongo 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kia'dan tam 250 bin TL'lik Nisan 2024 indirimi! Yeni fiyatlar tek tek açıklandı, indirimi duyanlar inanamadı!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Nisan 2024 kampanyaları ile ilgili araştırmalar yaparken Kia'dan da son dakika müjdesi geldi. Kia Nisan 2024 kampanyası kapsamında tam 250 bin TL'lik dev indirimi duyurdu. İşte o indirim ile ilgili detaylar...

Kia, Mart 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte kampanyalı Sportage, Stonic, Picanto, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Mart 2024 fiyatlarını peş peşe  açıkladı. İşte kampanyalı Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları...

Kia, Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia merakla beklenen Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları ne kadar?

Kia’dan Bongo sahibi olmak isteyenlere 50 bin TL kampanya indirimi!

Kia, bünyesindeki tek ticari aracı Bongo’ya 50 bin TL kampanya indirimi geldiğini duyurdu. Buna göre, Bongo sahibi olmak isteyenler 50 bin TL daha az ödeyecek.

Kia’nın ticari aracı Bongo’nun yeni fiyatı belli oldu!  İşte Bongo’nun yeni fiyatı...

Kia’nın ticari araç sınıfındaki tek modeli Bongo’nun Ağustos 2023 fiyatı belli oldu. Kia, yaptığı açıklamada Bongo’nun yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Kia Rio’da şaşkına çeviren fiyat! Kia Rio’nun haziran ayı fiyatı ne kadar oldu?

Kia’nın en çok satan modeli olan Rio’nun haziran ayı fiyatı belli oldu. Kia, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da fiyatlarında güncellemeye gitti ve yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden duyurdu.

Kia Bongo'ya Mayıs ayında 52.000 TL zam! Ticari araçlara güvenin ismi Bongo uygun fiyatıyla bayilerde

Kia Bongo, ağır kullanıma ve zorlu koşullara dayanmasına yardımcı olan yüksek kaliteli bileşenler ve mühendislikle üretilmiştir. Kamyonetler, panelvanlar ve minibüsler dahil olmak üzere çeşitli konfigürasyonlara uyarlanabilen çok yönlü bir araçtır. Peki Kia Bongo 02 Mayıs 2023 fiyat listesi

Konfor ve güvenilirliği ön planda tutan Kia Sportage Nisan fiyatı merak ediliyor

Kia Sportage'ın en büyük gücü, rekabetçi bir fiyata yüksek düzeyde özellik ve işlevsellik sunabilmesidir ve bu da onu birçok otomobil alıcısı için pratik ve çekici bir seçenek haline getirir. Peki Kia Sportage'ın Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Sağlam yapı kalitesi ile Kia Sorento uygun fiyatla satışta! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi: Kia, yüksek kaliteli araçlar üretme konusunda bir üne sahiptir ve Sorento da bir istisna değildir. Günlük kullanım taleplerine dayanacak şekilde üretilmiştir ve çeşitli koşullarda test edilmiştir.

Otomatik acil frenleme sistemi ile Kia Rio bayilerde! Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Rio önden çarpışma uyarısı, şeritte kalma yardımı ve otomatik acil frenleme ile sunuluyor. Bununla birlikte, temel modellerde bu tür donanım yoktur. Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

Ultra hızlı şarj olabilen Kia EV6'ya Nisan ayında zam geldi mi? İşte Kia EV6 2023 fiyat listesi

Kia'nın EV'si daha yaygın hale geldikçe popülaritesi artmalıdır. Ne de olsa, şimdiden çeşitli ödüller kazanıyor. Artı, sahip olduğu özellikler  ve pratiklik ile ilk kez EV alıcıları için bile ideal olabilir. Peki 08 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Uzun yol sürüşleri için tasarlanmış Kia Niro Nisan fiyatı belli oldu! Yeni fiyatını kaçırmayın 

Kia Niro, SUV tarzı bir araç olmasına rağmen, şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde rahat bir kullanım sağlar. Hem aileler hem de bireysel kullanıcılar için uygun bir seçimdir. Peki Kia Niro 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Mükemmelliğe ayarlanmış Kia Cerato ile tanışın! Cerato'nun Nisan zammı merak ediliyor

Yenilenen Cerato baştan aşağı daha sportif, daha şık ve daha dinamik. Güçlü görünümden şekillendirilmiş kaportaya kadar her yerde cesur stil.  Cerato şık bir şekilde gelmenizi sağlayacak. Peki 06 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Kia bongo nisan 2022 fiyatları Haberi

Kia bongo nisan 2022 fiyatları

Kia Bongo ticari araç, konforlu ve şık bir seyehat vadederken, güven, profesyonellik ve kaliteyi de bir arada bulunduruyor. Kia bongo ticari araç, donatıldığı ileri teknolojilerle ön plana çıkıyor. 

Kia Bongo yer alan Adaptif Hız Kontrol Sistemi sayesinde verimlilik artırılabiliyor. Seçilebilir sürüş modları, çapraz trafik uyarı sistemi destekli kör nokta uyarı sistemi,görüş imkanu sunan geniş açılı ön ve arka kamera sistemi ile sürüşteki farkındalık artıyor.

  

Peki Kia Bongo fiyatları ne kadar? İşte Kia Bongo 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kia Bongo özellikleri:

Dış (mm)

Uzunluk:5.125

Genişlik:1.740

Yükseklik:1.995

Kasa (mm)


Uzunluk:3.110


Genişlik:1.630


Yükseklik:770

Dingil mesafesi:2.615

Dingil çıkıntısı (ön):1.205

Dingil çıkıntısı (arka):1.305

Motor - Şanzıman

Yakıt tipi:Dizel

Çap x Strok (mm):91,0 X 96,0

Silindir hacmi (cc):2.497

Maksimum güç (PS/d/d):130 / 3.600

Maksimum tork (Nm/d/d):255 / 1.250 ~ 3.500


Elektrikli Ön Camlar


Koltuk Arası Konsol

Peki Kia...