16 / 05 / 2024

Kia Sportage ağustos ayı fiyatları

Kia Sportage ağustos ayı fiyatları

Otomobil üreticisi Kia'nın en sevilen ve beğenileen modelleri arasında yer alan Sportage'ın Ağustos ayı fiyatlarını duyan inanamadı. Peki Kia Sportage Ağustos ayı fiyatları ne kadar? Sportage fiyatları ne kadar? İşte Kia Sportage 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kia’dan Niro Hibrit ve Niro EV modellerine zam gelmedi! Ağustos fiyatlarıyla yola devam!

Kia’nın Niro modellerine bu ay zam gelip gelmeyeceği merak edilirken Kia’dan yapılan açıklamada zam gelmeyeceği öğrenildi. Kia, bu modeller için ağustos ayı fiyatıyla satışlara devam edeceğini duyurdu.

Kia Picanto’ya eylül ayında zam gelmedi! Picanto’da ağustos fiyatıyla yola devam!

Kia’dan Picanto modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Kia, Picanto’ya eylül ayında zam yapmadığını ve ağustos fiyatıyla satışlara devam ettiğini duyurdu.

Kia, Sportage modeline tam 50 bin TL zam yaptı! Sportage’e gelen zammı görenler gözlerine inanamadı!

Kia’dan Sportage ve Sportage Hibrit modellerine peş peşe zam geldi. Gelen zamların ağustos ayı kapsamında yapıldığını vurgulayan Kia, eylül ayında yeni bir zam gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yapmadı.

Kia Cerato’nun Ağustos 2023 fiyatı açıklandı! En ucuz Cerato ne kadar oldu?

Kia, Cerato’nun 2023 yılı Ağustos ayı fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı. Kia Cerato’ya sahip olmak isteyenler aracın yeni fiyatını araştırmaya başladı.

Kia Ceed modellerinin ağustos fiyatları belli oldu! Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin ağustos fiyat listesi belli oldu. Bir çok otomobil markası gibi Kia otomobil markasına bu ay zam geldi. Peki Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia Sportage modeline ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi! Kia Sportage güncel fiyatı ne kadar oldu? 

Kia'nın en sevilen modeli Sportage'e ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi. Araba almak isteyenlere kötü haberler peş peş peşe gelirken bir haber de Kia'dan geldi. Peki Kia Sportage Ağustos fiyatı ne kadar?  Kia Sportage 4 Ağustos 2023 fiyat listesi.

Kia Picanto’ya tamı tamına 76 bin 913 TL zam geldi! Picanto’nun ağustos ayı fiyatı belli oldu!

Ağustos ayına girer girmez Kia’dan da zam haberi geldi. Kia, Picanto modeline tam 76 bin 913 TL zam yaptığını açıkladı.

2023 model Kia Sportage'de Temmuz ayı sürprizi; Güncel liste oldukça farklı

C-SUV segmentinin en sevilen otomobillerinden biri olan Kia Sportage, fiyatlarıyla ise alıcıları şaşkına çevirdi. İşte Kia Sportage Temmuz 2023 güncel fiyat listesi…

Kia Sportage'a Mart ayında zam geldi mi! Sportage 14 Mart 2023 fiyat listesi!

Kia Sportage'in en büyük özelliği, modern tasarımı ve yüksek teknolojik özellikleri ile birlikte geniş iç hacmi ve yüksek sürüş performansı sunmasıdır. İşte Sportage 14 Mart 2023 fiyat listesi!

Kia Sportage'a 70 bin TL'lik Şubat zammı geldi! Sportage 16 Şubat 2023 fiyat listesi!

Kia Sportage her zaman daha fazla seçenek ile piyasaya çıkıyor. Bu ay tam 70 bin TL zamlandı.    Peki Kia Sportage'ın Şubat ayı fiyatları ne kadar? İşte Sportage 16 Şubat 2023 fiyat listesi!

Kia Sportage'a 90 bin TL'lik Ocak zammı geldi! Sportage 22 Ocak 2023 fiyat listesi!

Kia Sportage'a da hibrit ve plug-in hibrit teknolojisi bu ay tam 90 bin TL zamlandı.   Peki Kia Sportage'ın Ocak ayı fiyatları ne kadar? İşte Sportage 22 Ocak 2023 fiyat listesi!

Kia Sportage'a 45 bin TL'lik Aralık zammı geldi! Yeni fiyatları gören inanamadı! Sportage 9 Aralık 2022 fiyat listesi!

Kia Sportage'a bu ay tam 45 bin TL'lik Aralık zammı geldi. Yeni fiyatları gören inanamadı... Peki Kia Sportage'ın Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte Sportage 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kia Sportage'a tam 15 bin TL'lik Kasım zammı geldi! Duyan inanamadı! İşte Kia Sportage 10 Kasım 2022 fiyat listesi!

Kia Sportage'a Kasım ayında tam 15 bin TL'lik zam geldi. Peki Kia Sportage'ın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Kia Sportage 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kia Sportage ağustos ayı fiyatları Haberi

Kia Sportage ağustos ayı fiyatları

Otomobil devi Kia'nın Sportage modelinin yeni fiyatlarını duyanlar kulanlarına inanamadı. Peki Kia Sportage Ağustos ayı fiyatları ne kadar? Sportage fiyatları ne kadar? İşte Kia Sportage 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yüksek bagaj kapasitesi, ısıtmalı ön koltukları, ön çarpışma engelleme asistanına ve panoramik cam tavanlarıyla yeni bir SUV almak isteyenlerin gözde modelleri arasında yer alan n Kia Sportage modern ve yenilikçi çizgileriyle sürücüleri adeta cezbediyor. 

Peki Kia Sportage Ağustos ayı fiyatları ne kadar? Sportage fiyatları ne kadar? İşte Kia Sportage 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Geniş ailelerin ilk tercihleri arasında yer alan ve fiyat listesi merak edilen  Kia Sportage'ın arka koltukları bir düğme vasıtasıyla katlanıyor ve hacimli eşyaların konabilmesi için çok daha fazla alan ortaya çıkmış oluyor. 

Güncel fiyat listesi merak edilen ve...