29 / 04 / 2024

Kia Sportage'a 70 bin TL'lik Şubat zammı geldi! Sportage 16 Şubat 2023 fiyat listesi!

Kia Sportage'a 70 bin TL'lik Şubat zammı geldi! Sportage 16 Şubat 2023 fiyat listesi!

Kia Sportage her zaman daha fazla seçenek ile piyasaya çıkıyor. Bu ay tam 70 bin TL zamlandı.    Peki Kia Sportage'ın Şubat ayı fiyatları ne kadar? İşte Sportage 16 Şubat 2023 fiyat listesi!



Kia Sportage, konforlu sürüş kalitesi, geniş oturma alanı ve devasa arka bagaj alanı ile öne çıkıyor. 
Aynı zamanda bazı çekici teknoloji özellikleri ve gelişmiş sürücü yardımları ile birlikte gelir. Sportage'ın
 en büyük eksiklikleri, yavaş hızlanması ve ezici yakıt ekonomisidir.

Bir crossover SUV satın alırken, 2023 Kia Sportage size ihtiyacınız olan konfor, performans ve güvenlik özelliklerini sağlayabilir.  İster işe gidiyor olun, ister bir kamp gezisinde arazide geziniyor olun, Bluetooth bağlantısıyla bağlantıda kalabilir ve kablosuz şarj ve LED ışıklar gibi standart özelliklerin keyfini çıkarabilirsiniz.


2023 Kia Sportage, dışa dönük stiliyle kendisini kompakt crossover kalabalığından ayırıyor. Kia'nın alışılmadık yüzü , bir dizi uzaylı görünümlü far ve farklı bir ızgara tasarımına sahiptir.  Daha cesur gövdesi de öncekinden boyutsal olarak daha büyük, bu da daha fazla kargo alanı ve daha ferah bir iç mekan anlamına geliyor.

Kia Sportage a 70 bin TL lik Şubat zammı geldi! Sportage 16 Şubat 2023 fiyat listesi!

 Daha fazla seçenek. Daha fazla olasılık

Aralarından seçim yapabileceğiniz üç modelle 2023 Sportage, herkes için bir şeyler sunuyor. Sınıfının en iyisi kargo odası, güçlü motor seçenekleri ve birinci sınıf iç tasarımıyla Sportage, yol sizi nereye götürürse oraya gitmeye hazır.2023 Sportage X-Pro, engebeli maceralar için asfalt otoyolları tamamen değiştirebilir.Peki Kia Sportage'ın Şubat ayı fiyatları ne kadar? İşte Sportage 16 Şubat 2023 fiyat listesi!

 


Geri Dön