29 / 04 / 2024

kibar arsa stoku

kibar arsa stoku

Türkiye’nin en çok ihracat yapan 4’üncü şirketi olan Kibar Holding, 2015’te 23 milyar lira olan cirosunu 2023 yılında 50 milyar liraya çıkarmayı hedefliyor. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Türkiye’nin yatırım atağına geçmesi gerektiğini söyledi.

Köye dönüş isteyenler için Zekeriyaköy’de arsa stoku!

OTUGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tolgay Ulusoy, doğaya kaçış akımının başladığı bölgelerden birisi haline gelen Zekeriyaköy’de, arsa stoklarının yeterli olduğunu söyledi. 

DAP Holding iki yılda 700 bin metrekare arsa aldı

Son iki yılda 700 bin metrekare arsa stoku oluşturduklarını kaydeden DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "2019, 2020 ve 2021 ise bizim için tamamen yatırım yılı olacak" dedi.. 

Metal Yapı Konut 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

“En büyük hayalimiz Empire State gibi İstanbul’a simge olabilecek ikonik bir bina kazandırmaktı” diyen Metal Yapı Konut Genel Müdürü Karali, “5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoku ile hedefimiz 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmak” diyor.

Emlak Konut Katar'a çıkarma yaptı!

Kanal İstanbul güzergâhında 4.6 milyon metrekare arsa stoku bulunan Emlak Konut ortak yatırım için Qatari Diar'a teklif götürdü..

Kanal İstanbul güzergahında 23 bin konutluk arsa stoku var!

Kanal İstanbul güzergahında Emlak Konut’un önemli arsa stokları bulunuyor. Emlak Konut bu alanlarda 23 bin konut inşa etmeyi planlıyor..

Muğla Milas'ta arsa stoku tükendi!

Muğla Milas Ticaret ve Sanayi Odası bölgedeki arsa sorununa dikkat çekti. Şehirdeki arsa stoklarının bitmesiyle müteahhitlerin kentsel dönüşüme yöneldiği belirtildi.

Emlak Konut'un 5 milyar TL'lik arsa stoku var!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum 2016'nın kendileri için yeni atılımların yapıldığı bir yıl olduğunu vurgulayarak, "Ülkemizin dinamiklerine olan inancımız tam" diye konuştu.

Ataşehir'de inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi!

Ataşehir'de arsa stoku azaldı, inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi. 2015 Yılının İlk 7 Ayında Ataşehir'de 3 bin 921 adet gayrimenkul satışı gerçekleşti.

İnşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi!

Ataşehir’de lüks konutların metrekare fiyatları 10 bin TL seviyelerine çıktı, arsa stoku azaldı, inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi.

Reysaş gayrimenkul ve turizmde hızlanıyor!

Reysaş Grubu, 7 yılda 84 depo açtı. Hedef tüm ülkeye yayılmak. Ciroda 1 milyar TL'ye yaklaşan şirket, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde de hızlı büyüyor. Arsa stoku 13 milyon m2'ye ulaştı.

Kemal Gülman: 2 milyon metrekare arazi stoğumuz var!

Gülman Gruop’un patronu Kemal Gülman, geçen yıl yönetimi oğlu Polat Gülman’a bırakmıştı. Gülman Group, 2 milyon metrekareyi bulan arsa stoku üzerine gayrimenkul projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.

Kemal Gülman: 2 milyon metrekare arazi stoğumuz var!

Gülman Gruop’un patronu Kemal Gülman, geçen yıl yönetimi oğlu Polat Gülman’a bırakmıştı. Gülman Group, 2 milyon metrekareyi bulan arsa stoku üzerine gayrimenkul projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.

Halil Avcı İnşaat 550 konutluk Dreamtown projesi için hazırlıklara başladı!

Halil Avcı İnşaat, yeni bir projeye odaklandı. Binden fazla arsa stoku olan firma, 100 bin metrekareyi geçen inşaat alanıyla 550 konuttan oluşan Dreamtown projesi için hazırlıklara başladı.

kibar arsa stoku Haberi

kibar arsa stoku

Kibar Holding’in temelleri Kayseri’de Asım Kibar tarafından atıldı. Tekstille işe başlayan Kibar Ailesi, demir-çelik ticaretiyle büyüyüp 1972 yılında Yassı Çelik tesisi kurarak üretime geçti ve adım adım Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri oldu. Kibar Holding’in çatısı altında Assan Alüminyum, Assan Demir, Assan Panel, Assan Gıda, Hyundai Assan, İspak, Assan Gayrimenkul, Assan Yapı, Kibar Enerji’nin de aralarında olduğu 22 şirket var. Türkiye’nin en çok ihracat yapan 4’üncü şirketi olan Kibar Holding’in 2015 kombine cirosu 23 milyar lira. Kibar Holding’in başındaki isim Ali Kibar ile buluştuk, yeni hedeflerini konuştuk. Kibar, asıl hedefin 2023’te 50 milyar liralık ciroya ulaşmak olduğunu söylüyor.


7 KEZ KRİZ YAŞADIM


“Türkiye’de sanayici olmak hep zordur” görüşü var... Ne dersiniz?


- İş yaşamındaki 33’üncü yılım. İş yaşamımda 7 kere değişik...